Ettől a csillagjegytől kapod a legszuperebb tanácsot csillagjegyed alapján

Ettől a csillagjegytől kapod a legszuperebb tanácsot csillagjegyed alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ettől a csillagjegytől kapod a legszuperebb tanácsot csillagjegyed alapján

Tény és való, nem minden zodiákus párosítás bizonyul működőképesnek, nem csak párkapcsolaton belül, hanem akár a kollegiális, baráti viszonyokat tekintve. Ugyanakkor akadnak olyan csillagjegyek, akik rendkívül támogatóan tudnak fellépni az életünkben, és ők azok, akiktől rendszeresen érdemes is segítséget kérnünk. Téged vajon kik tudnak a leginkább támogatni csillagjegyed alapján?

Ha Kos vagy, kérj segítséget a Ráktól, vagy a Mérlegtől

Kosként meglehetősen forrófejű vagy és hirtelen ötletektől vezérelve hozol meg komoly döntéseket – úgy is mondhatnánk, hogy természetedből adódóan időnként fejjel mész a falnak.

Ezt a mentalitást nagyszerűen tudják enyhíteni a Rákok és a Mérlegek, akik egy kicsit visszahúznak, megpróbálnak rávenni, hogy kétszer is gondolt át a tetteidet. Emellett rendszeresen emlékeztetnek az igazán fontos dolgokra és értékekre, amik segítenek, hogy ne csak sikeres, hanem boldog is legyél.

Ha Bika vagy, kérj segítséget az Ikrektől, vagy a Skorpiótól

Két nagyon ellentétes személyiséget rejtenek a tanácsadóid, ám éppen azért tudnak számodra remek tippeket adni, mert nem csak egymástól, hanem tőled is különböznek.

Teljesen másként látják a világot. A Skorpiók nagyon jó emberismerők, tökéletesen kiigazodnak másokon, sokszor olyan, mintha előre meg tudnák jósolni a többiek lépéseit. Az Ikrek viszont könnyedek, szertelenek, kíváncsiak, kevésbé veszik komolyan az életet, téged is segíthetnek kimozdítani szigorú, konzervatív stabilitásodból.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást