Így hat az IGAZI csirkehús a testedre
A csirkehús a világ egyik legegészségesebb tápláléka, a világ lakói a húsok közül ezt fogyasztják a legtöbben. Meglepő,…
2024.09.28.A csirkehús a világ egyik legegészségesebb tápláléka, a világ lakói a húsok közül ezt fogyasztják a legtöbben. Meglepő,…
írta Sütő Gyöngyi 2024.09.28.Te is előszeretettel főzöl és sütsz csirkét, mert gyorsan megvan, miközben isteni finom ételeket készíthetsz a felhasználásával? Noha…
írta Szirák Viki 2024.06.19.A legcsodásabb ízek nem önmagából a húsból, hanem a fűszerekből származnak – pl. az alábbi hat, tökéletes páctól,…
írta Szendrey Adrienn 2024.03.02.Ha szeretsz főzni, vagy legalább néha a konyha felé veszed az irányt, amikor készül az ebéd, akkor te…
írta Nyul Debóra 2023.01.23.Valószínűleg te is elég gyakran vásárolsz csirkemellet, de könnyen lehet, hogy egyetlen apró részlettel eddig nem voltál tisztában.…
írta Szirák Viki 2019.06.21.Gőzölgő, forró, könnyű és mégis tartalmas – pontosan olyan, amilyennek a leveseket szeretjük. Mivel ez az étel kifejezetten…
írta Zabolai Margit 2015.05.05.A csirkemell az aszalt szilvával igazán ütős párost alkot. Falatnyi baconba csomagolva pedig maga a mennyország! A csibemignont…
írta S. Geri Valéria 2015.04.15.Túrót nem csak süteményekhez használhatsz a konyhában. Itt van például ez a remek kapros túróval töltött csirkemell filé.…
írta S. Geri Valéria 2015.04.13.Néhány medvehagyma-levéllel egy egyszerű sajtos töltött húst is megbolondíthatunk. A medvehagyma ezerarcú, hagymaízű csodanövény. C-vitamin tartalmának köszönhetően javítja…
írta S. Geri Valéria 2015.04.11.Ez a recept az eredeti leírás alapján készült. A kijevi csirkemell vajas-fokhagymás-petrzselymes tölteléket kapott. Sajt nincs benne. Fogyasztáskor,…
írta S. Geri Valéria 2015.03.11.