Céklasaláta

Céklasaláta

Címlap / Életmód / Receptek / Céklasaláta

A cékla a hideg hónapokban is kapható, salátaként elkészítve talán még finomabb, mint savanyuságként, mert sokkal könnyebb íze van. A legjobban friss bagettel szeretjük.

Hozzávalók 2 személyre

– 2 céklafej, meghámozva, lereszelve
– 1 citrom leve
– 1 evőkanál friss kapor, aprítva
– 1 evőkanál koriander, aprítva
– 1 kiskanál koriander mag, zúzva
– 4-5 evőkanál extra szűz olívaolaj
– só, bors ízlés szerint

Elkészítése

Keverjünk össze minden összetevőt, fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint. Pirítóssal/friss kenyérrel fogyasztva, vagy salátaként hús és burgonya mellé is nagyon finom!
 

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!