Ez a boldog párok 8 szokása. Legalább a fele megvan nektek is?

Ez a boldog párok 8 szokása. Legalább a fele megvan nektek is?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez a boldog párok 8 szokása. Legalább a fele megvan nektek is?

1/8 Legalább egy közös hobbi

Noha jó az, ha mindkettőtöknek megvannak a saját hobbijaitok, a legjobb mégis az, ha akad egy, amit együtt is tudtok csinálni. Ez bármi lehet: szurkolni egy közös focicsapatnak, vagy sorozatokat nézni, esetleg eljárni teniszezni. A lényeg, hogy mindkettőtöknek fontos legyen, és jól érezzétek magatokat közben.

2/8 Tisztelik a másik privát szféráját

A boldog párok jellemzője, hogy bár sok időt töltenek együtt, mégis tiszteletben tartják azt, ha a másik egyedül szeretne lenni. Azaz nem akarnak mindig mindenhová együtt menni, és nem bánják, ha a másik kimozdul a barátaival. Hiszen az csak szakításhoz vezethet, ha valamelyik fél bezárva érzi magát a kapcsolatban.

3/8 Közösen nyaralnak és utazgatnak

Egyáltalán nem kell drága utazásokra gondolni! Akár csak egy hétvégi kiruccanás is sokat számít, a lényeg, hogy mindig szakítsatok időt évente egy-két közös nyaralásra.

Ez segít, hogy elmeneküljetek a hétköznapi problémáktól és minőségi időt töltsetek együtt, ráadásul rengeteg közös élményt szereztek így. Ez elengedhetetlen, hogy ne váljon rutinszerűvé a kapcsolatotok.

4/8 Nem fekszenek le békülés nélkül

Ha probléma merül fel, a kiegyensúlyozott kapcsolatban élők igyekeznek minél előbb megoldani azt.

Ahelyett, hogy elnyomnák magukban a dühöt, és úgy mennének aludni, hogy még haragszanak egymásra, inkább az egész éjszakát átbeszélik, ha az kell, hogy ismét béke legyen. Ugyanis szakértők szerint sem egészséges az, ha valaki nem beszéli ki azt, mi bántja őt, és napokon át húzódik a feszültség.

5/8 „Szeretlek!”

Elengedhetetlen, hogy a kapcsolatotok érdekében lehetőség szerint minél gyakrabban elmondjátok egymásnak, mennyire szerelmesek vagytok – de nem túl gyakran, mert az egy idő után automatikussá válik! Amikor úgy érzed, mondd ki a párodnak, mert ezáltal fontosnak érezheti magát, és még erősebbé válik köztetek a kötelék.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást