Életmód / Ezotéria

Mennyire bízhatsz a párodban? A csillagjegye elárulja

Kos

A Kosok alapvetően hűségesek, de hajlamosak fejjel a falnak menni, és meggondolatlanul cselekedni. Ők biztosan nem fognak hosszasan tervezgetni egy affért, de egy óvatlan pillanatban könnyen elcsábulnak.

Ha így történik, nem sokáig tudnak bujkálni a következmények elől, ebből pedig többnyire tanulnak, és máskor könnyebben mondanak nemet a csábításra.

Bika

A Bika kifejezetten hűséges jegy, akit nagyon mély érzelmek fűzik azokhoz, akiket partneréül választ. Jellemzően sokat dolgozik egy kapcsolatért, és ha valami nem is működik tökéletesen, akkor inkább megoldást keres, dolgozik a közös boldogságért, semhogy az egyszerűbb utat válassza, és a párja háta mögött, egy titkos kapcsolattal vigasztalja magát.

Ikrek

Az Ikrek a hűség terén is kétarcú lehet, mivel hajlamosa kicsapongásokra és a forró flörtökre is, de jellemzően meghúz magának egy határt, és ezt nem lépi túl. Mivel szeret a társaság közepe lenni, és mindenkivel megtalálja a közös hangot, nem nehéz elcsábítania bárkit is, de többnyire beéri azzal, hogy valakit az ujja köré csavar, és nem tesz valódi lépéseket.

Rák

A Rákok mind közül talán a leghűségesebb jegyek közé tartoznak, akik képesek vakon elkötelezni magukat a párjuk mellett, és ha egyszer hűséget fogadnak valakinek, semmi sem tántorítja el őket. Ha valaki meg is próbálja elcsábítani őket, képesek szilárdan ellenállni, és sokszor inkább találják kellemetlennek vagy zavarba ejtőnek a helyzetet, mint hízelgőnek.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást