Életmód / Ezotéria

Így kérsz bocsánatot, a csillagjegyed szerint

Előfordulnak viták a munkahelyen, veszekedések a családon belül, illetve sértődések a párkapcsolatainkban és ezeket a konfliktusokat mindenki másképpen zárja le, főleg akkor, ha kiderül, hogy nem neki volt igaza. Ha beláttuk, hogy hibáztunk, nem mindig könnyű bűnbánatot mutatni. Nézzük, hogyan kérsz bocsánatot, a csillagjegyed szerint.

Kos

Ha tudod, hogy nem volt igazad, azonnal bocsánatot kérsz. Nyers vagy és őszinte, ezért sokan meglepődnek ezen, de ez számodra így a természetes. Amennyiben viszont tudod, hogy nem te vagy a ludas, soha nem fogsz mentegetőzni.

Bika

Amennyiben tudomásodra jut, hogy megbántottad valakinek az érzéseit, nem habozol bocsánatot kérni. Makacs vagy és ha valakivel nem értesz egyet akkor hamar összetűzésbe kerülsz, és ugyan a véleményedért nem szabadkozol, de mások lelkébe sosem szándékozol belegázolni. 

Ikrek

Csak abban az esetben kész bocsánatot, ha valaki kifejezetten megkér rá, magadtól sosem. Inkább beszélsz, minthogy másokat hallgass, ezért előfordul időnként hogy olyat mondasz, ami a másiknak rosszul esik. Ha erre felhívják a figyelmed, képes vagy elnézést kérni.

Rák

Intuitív és érzékeny vagy, sosem akarsz megbántani senkit, de olykor egy vita közepén találhatod magad, Ilyenkor egyből elkezdesz szabadkozni és nemcsak egyszer kérsz bocsánatot, mert biztos akarsz lenni abban, hogy a másik nem haragszik rád.

diignat/depositphotos.com

Oroszlán

Olyan magabiztos tudsz lenni, hogy az néha súrolja az arrogancia határát. Képes vagy szenvedélyesen vitázni és nem érdekel, kit mennyire bántasz meg közben. Ennek ellenére azonban készakarva nem akarsz senki lelkébe belegázolni, viszont bocsánatot sem nagyon szoktál kérni.

Szűz

Analitikus természeted miatt hajlamos vagy a kákán is csomót keresni, de szándékosan nem bántasz meg senkit. Ha ez mégis megtörténik, akkor vagy egy hosszadalmas monológban kérsz elnézést, vagy valami gáláns szívességet ajánlsz fel törlesztésként.

Mérleg

Mindenre képes vagy annak érdekében, hogy elkerüld a konfliktust, még arra is, hogy feladd az igazad a vitában. Bocsánatkérésre éppen emiatt szinte sosincs szükség részedről, hiszen olyan szinten törekszel a harmóniára, hogy el sem jutsz addig, hogy valakit megbánts. 

Skorpió

Szenvedélyesen vitatkozol és nem érdekel, ha ezzel megbántasz valakit, mivel mindig biztos vagy az igazadban. Emiatt elég érzéketlennek tűnhetsz és még ha nagy ritkán elnézést is kérsz, az is mindig hűvös és erőltetett.

Olvastad már?  A Nap hatása a csillagjegyedre: mindenkinek befolyásolja az életét
thelivephotos/depositphotos.com

Nyilas

Optimista vagy és laza, ezért kevés veszekedésnek vagy szereplője. Ha ez mégis előfordul, hamar belátod hogy hibáztál és azonnal bocsánatot kérsz egy könnyed vicc kíséretében, de ettől még komolyan gondolod.

Bak

Nem szereted az érzelmeskedést, de ha heves vitába kerülsz, képes vagy nagyon a lelkedre venni. Amennyiben belátod, hogy nem volt igazad, nem vagy rest bocsánatot kérni, azonban ahhoz is ragaszodsz, hogy a kényes téma többször ne kerüljön terítékre.

Vízöntő

Életed állandó tanulás és sokat is tudsz, emiatt azonban hajlamos vagy leereszkedő hangnemet megütni egy vitában. Ha azonban erre rámutat valaki, meglepően őszinte és készséges bocsánatkérésre számíthat tőled.

Halak

Nem szeretsz veszekedni de erős az igazságérzeted, ezért olykor heves vitában találod magad. Ha elragadnak érzelmeid, azonnal bocsánatot kérsz és megpróbálsz megoldást találni a nézeteltérés békés lezárására. 

Horoszkóp oldalak csillagjegyek szerint
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást