Ezt a bikini alsót válaszd a fenékformád szerint

Ezt a bikini alsót válaszd a fenékformád szerint

Címlap / Stílus / Divat / Ezt a bikini alsót válaszd a fenékformád szerint

Egy fehérneművel csak életed párját kápráztathatod el, de bikini alsóban bizony rengetegen látnak a strandon, így érdemes olyan fazont választani, ami a legelőnyösebben emeli ki adottságaidat. Most fenékformák szerint mutatjuk be, kinek mi áll a legjobban!

Nagyobb popsi: oldalt kötős

Ha latinos alakkal áldott meg az ég, bátran válassz oldalt megkötős alsót, hiszen az remekül kihangsúlyozza nőies adottságaid.

Ennek a fazonnak a fő előnye, hogy tudod állítani a szélességét, így nem kell azon dilemmázni, hogy csípőben vagy fenékben legyen jó a méret.

Kicsi popsi: féltanga

Kevesen szeretnek tangában mászkálni a strandon, egy apróbb, kicsit laposabb popsit viszont a féltanga megoldás nagyon szépen ki tud kerekíteni.

Emellett szerintünk ez a legkényelmesebb fazon, hiszen nem vág be úgy, mint a tanga, de nem is kell folyton igazgatni, mint a bugyis változatot.

Széles popsi: a klasszikus

A klasszikus bikinifazon áll a legjobban akkor, ha a csípőd, és ezáltal a feneked is kicsit szélesebb.

Ebből van a legnagyobb választék a piacon, és nagyon nehezen tudsz mellényúlni vele – választhatsz bármilyen színt, mind jól fog állni.

Kerek popsi: magas derekú

A magas derekú bikini alsók azoknak állnak jól, akiknek nagy a csípő- és a derékkörfogatuk közti különbség.

A magasított deréknak hála kicsit arányosabb leszel, és megnyúlik az alakod is, ráadásul amiatt sem kell majd aggódni, hogy a kis hurkácskák hol bújnak ki belőle (nem mintha nem szeretnénk a kis hurkácskáinkat!).

Ráadásul ez a fazon most nagyon divatos – csak arra figyelj, hogy napozni ebben kevesebbet menj, mert elég furcsán fogsz lebarnulni!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást