Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon

Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon

Címlap / Életmód / Ezotéria / Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon / 3. oldal

Nyilas

A szerelem és a kreativitás mindig fontos volt számodra, épp ezért örülhetsz annak, hogy most ez a kettő főszerepet kap az életedben! Csinosnak és ellenállhatatlannak érzed magad, újonnan szerzett önbizalmad pedig egészen új oldaladat mutatja meg. Ezt pedig jól alátámasztja a tény, hogy sorozatosan kapod a dicsérő kommenteket, üzeneteket.

Ha szingli vagy, biztos, hogy most valaki elhív randira, ha pedig kapcsolatban élsz, a párod bókjaira készülhetsz fel! A szerelmi életed végre felpezsdül, ez pedig a kreatív oldaladat is fellendíti. Azon kapod magad, hogy egyre több ötleted támad, amelyek nem csak a hobbidra és az önmegvalósításra, de a karrieredre is pozitívan hatnak.

Bak

Egy ideje már az otthonod jelenti számodra a szórakozás egyetlen helyszínét, de tény, hogy nem igazán érezted jól magad a négy fal között. Az új év ráébreszt arra, hogy változtatnod kell, mert a mentális egészségedre is károsan hat, ha a környezeted nem nyugtat meg. Most a lakásátalakítás lesz a soron következő projekted, a tavaszi nagytakarítás pedig érzelmi síkon is kihat rád. Rájössz, hogy búcsút kell intened néhány dolognak, és most végre nem csak elméletileg jutsz el erre a megállapításra, hiszen a cselekvésre is készen állsz!

Vízöntő

Feltűnt, hogy kezd felpezsdülni a szociális életed, igaz? Állandóan jönnek az üzenetek Facebookon, mindenki érdeklődik irántad, és a munkahelyeden is szuper kapcsolatokra teszel szert. Még azzal a kollégával is, akivel eddig nem tudtatok közös nevezőre jutni.

Ez az időszak érzelmileg pozitívan hat a kedvedre, sőt, még egy kicsit bátrabbá is tesz, ami a karriered terén fejti ki igazán előnyös hatásait. Korábban nem mindig merted elmondani, mi jár a fejedben, milyen ötleteid vannak, de most végre határozottabbá válsz, és a főnöködnek is feltűnik ez a pozitív változás. Könnyen lehet, hogy év végére előléptetést kapsz!

Halak

Az utóbbi időben nem tudtad jól beosztani az anyagiakat, és úgy érezhetted, a pénz kifolyik a kezeid közül. Miután a születésnapodat kellőképp megünnepelted, és meglepted magad egy-két aprósággal, az asztrológiai újév arra fog késztetni, hogy spórolni kezdj egy kicsit. Fontos, hogy ezt betartsd, mert különben még rosszabb anyagi helyzetbe kerülhetsz, ami már így is nagy stresszel tölt el téged. Ha pár hónapig tudod tartani a pénzügyi tervezetedet, sokkal jobb lesz a helyzet!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást