Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon

Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon

Címlap / Életmód / Ezotéria / Elkezdődött az asztrológiai újév: ne lepődj meg, ha EZT érzed magadon

Bár 2021-et mi már megünnepeltük december 31-én, valójában az asztrológiai újév még csak most kezdődött el. Ez idén március 20-ra esett, de valójában mindig az északi napéjegyenlőséghez kötik a dátumot. Ennek kapcsán pedig minden csillagjegyre nagy változások várnak, amit már most érezhetsz magadon!

Kos

A most következő időszak számodra nagyon izgalmas lesz, és készülj fel, mert te kerülsz a középpontba! Végre tisztább képet kapsz arról, hogy mihez szeretnél kezdeni az életeddel, és elérkezik az ideje annak, hogy meg is tedd az első lépést. S

zerencsére ehhez most nagyfokú magabiztosság és energikusság társul majd, ezért képes leszel a tettek mezejére lépni, és nem csak fantáziálsz róla. Csak arra figyelj, hogy ne érd be kevesebbel, mint amit kitűztél magad elé, mert most van igazán lehetőséget nagyot álmodni!

Bika

Számodra egy kicsit csendesebb időszak következik, ami azt jelenti, hogy sokkal több időd jut magadra. Egyre többször kapod azon magad, hogy kikapcsolod a telefonodat, és nem válaszolsz az üzenetekre sem, mert feltűnik, hogy az egyedüllétek során kezdesz feltöltődni.

Korábban minden idődet a munkára, családra és barátokra fordítottál, de míg te folyton csak adtál, addig vissza már sokkal kevesebbet kaptál. Nem csoda, hogy elfáradtál! Az új évben egyre jobban körvonalazódik előtted, mit akarsz, és mi tenne boldoggá, ez az időszak pedig lehetőséget biztosít neked arra, hogy kicsit jobban megismerd önmagad, a vágyaidat, és mindazt, ami fontos számodra.

Ikrek

Ikrek, érdemes lélekben készülnöd, mert hamarosan új lehetőségek nyílnak meg előtted! Mindig szerettél aktív társasági életet élni, baráti programokat szervezni, de ez az időszak egészen más síkra tereli a szociális életedet. Úgy kezded érezni, hogy nem is igazán a szórakozás, hanem inkább a munka, karrier és pénzgyűjtés válik fontossá, egyre motiváltabb leszel, és új célokat tűzöl ki magad elé.

Kicsit még saját magadat is sikerül meglepned, mert néhány hete inkább a pihenést, tévézést, kirándulást választottad volna, nem volt semennyi lelkesedésed, de most tényleg kedved lesz dolgozni és karriert építeni. Jó hír, hogy meg is lesz a gyümölcse a szorgalmadnak!

Rák

Ideje meglépni a karrieredben azt a dolgot, amin régóta töröd a fejed. Ez bármi lehet: talán váltanál, vagy beszélni akarsz a főnököddel az előrelépésed kapcsán, most pedig az asztrológiai új évnek köszönhetően elérkezik erre a legjobb időszak. Legyél bátor, és ahelyett, hogy túlgondolnád a dolgokat, lépj a tettek mezejére! A karriered rengeteget fejlődhet ebben a néhány hétben/hónapban, de csak akkor, ha nem hagyod elsuhanni a lehetőséget.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»