Az asztrológiai ok, ami miatt a 20-as éveid végén feje tetejére áll az életed

Az asztrológiai ok, ami miatt a 20-as éveid végén feje tetejére áll az életed

Címlap / Életmód / Ezotéria / Az asztrológiai ok, ami miatt a 20-as éveid végén feje tetejére áll az életed

Azt mondják, az igazi, felelősségteljes felnőttkort akkor érjük el, ha betöltjük a bűvös harmincat. Az asztrológia erről a mérföldkőről Szaturnusz retrogádként beszél: ennek a bolygónak nagyjából 28-29 évre van szüksége ahhoz, hogy körbejárja a Napot, és visszatérjen ahhoz a pozíciójához, amelyben a születésed pillanatában állt. Ezért amikor 28 és 30 között vagy, az ebből származó energiák felerősödnek rád nézve, és a lelki világodra erőteljes hatással vannak. Te magad is érezni kezded, hogy valami megváltozott, csak nem tudod pontosan, mi történik veled (és körülötted).

A gondolkodásmódod szép lassan elkezd megváltozni, és egyre többet foglalkozol azzal a kérdéssel, hogy vajon mit is szeretnél kezdeni az életeddel.

Elgondolkodsz azon, hogy a párkapcsolatod mennyire jó számodra, sőt, azon is, kik azok a barátok, akikre igazán számíthatsz. Rájössz arra, hogy bármennyire is fájdalmas, vannak olyan emberek, akiket el kell engedned a saját érdekedben. Úgy érzed, most már nincs helye játékoknak, hanem tényleg csak arra és azokra kell koncentrálnod, akik megérdemlik.

A változás sosem egyszerű

A húszas éveid kezdetén még arról szólt az életed, hogy felfedezed a világot, és kipróbálod a lehetőségeket. Új munkahelyeket teszteltél, számtalan hobbiba vágtál bele, és olyan férfiaknak is esélyt adtál, akikről talán nem is gondoltad, hogy passzolnak hozzád. Kíváncsi voltál, és tapasztalatokat gyűjtöttél. Amikor viszont közelítesz a Szaturnusz mérföldkő felé, úgy érzed, már nem a következő izgalmas kaland a fontos, hanem az, hogy jobban megértsd önmagadat. Hirtelen rájössz, hogy eddig minden más fontosabb volt, mint te.

Érettebb leszel, és a Szaturnusz energiái miatt elkezdesz igazán okulni a múltbeli tapasztalataidból. Egyre gyakrabban beszélgetsz a pároddal őszintén azokról a témákról, amiket talán féltél korábban felhozni, és ez segít ráébredni arra, hogy az Igazival vagy-e együtt.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást