Ártatlan flört vagy megcsalás? Innen tudhatod, hogy átlépted a határt

Ártatlan flört vagy megcsalás? Innen tudhatod, hogy átlépted a határt

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ártatlan flört vagy megcsalás? Innen tudhatod, hogy átlépted a határt

Félsz mesélni a partnerednek arról, akivel flörtölsz

Ha tudod, hogy tényleg ártatlan dologról van szó, nem fogsz tartani attól, hogy a barátod vagy barátnőd tudomást szerez az illetőről – hiszen úgysem jelent semmit, nem foglalkozol vele többet a kelleténél. Viszont ha úgy érzed, hogy valamit el kell rejtened, akkor valószínűleg van is takargatnivalód, és érdemes elgondolkozni azon, mennyire ártatlan az a bizonyos kapcsolat.

Érzelmi támogatásért fordulsz az illető felé

A flörtölés csak egy kis évődés, általában inkább szól rólad és az egódról, mint a másik félről. Viszont ha már kialakul közöttetek egy érzelmi kötődés is, és hozzá fordulsz, ha valami bajod van, vagy ha épp boldog vagy, akkor lélekben már kicsit le is cserélted a barátodat – ez pedig már messze nem egyszerű flört.

Olyan dolgokat mondasz el neki, amiről a partnered sem tud

Képzeld magad a párod helyébe: ha ő osztana meg olyan bennfentes, személyes infókat egy másik nővel, amiről még te sem tudsz, valószínűleg úgy éreznéd, hogy félretesz, és a másik fontosabb neki, mint te vagy. Ha tudna a helyzetről, ő is ezt érezné – neki kellene annak lennie, aki a legjobban ismer, nem pedig annak, akivel ártatlan flörtbe bonyolódtál.

Belsős poénjaitok és saját nyelvezetetek van a sráccal

Nincs azzal gond, ha van egy-két belsős poén, amit csak ti ismertek, vagy ha vicces beceneveket aggattok a kollégákra, amikről csak ti tudtok – de ha ezt a párod előtt is felfeded, és ő kényelmetlenül érzi magát miatta, az bizony azt jelentheti, hogy túl messzire mentetek. Ez fordított esetben neked is rosszul esne, és úgy éreznéd, kimaradsz valamiből.

Rá gondolsz, amikor a partnereddel vagy

Ez már biztos jele annak, hogy érzelmileg is kezdesz kötődni hozzá, ilyenkor pedig már régen nem egyszerű flörtről van szó – érdemes lehet előbb tisztába kerülni az érzelmeiddel, és csak aztán eldönteni, mit tegyél a továbbiakban.

Képek forrása: adriaticphoto/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást