Ha másnaposság gyötör, ettől biztosan jobb passzba kerülsz!
Hozzávalók
1 darab paprika (sárga vagy piros) 1 darab kígyóuborka 4 darab koktélparadicsom 1 darab alma
Az öntethez
1 darab vöröshagyma 1 evőkanál ecet 2 evőkanál olaj 1 csomó petrezselyem 1 evőkanál Worchester szósz 1 evőkanál méz 1 evőkanál kesudió só bors
Elkészítés
Vágd vékony csíkokra a paprikákat. Hámozd meg az uborkát, majd hosszában felezd meg, teáskanállal vájd ki belőle a magokat, és vágd fel másfél centiméteres kockákra. Az almát felezd meg, a magházat távolítsd el, és a gyümölcshúst kockázd fel.
Az öntethez tisztítsd meg a hagymát, és vágd fel apró kockákra. A petrezselymet és a kesudiót aprítsd fel. A Worchester szószból, az ecetből, a sóból, a borsból és az olajból keverj mártást. Add hozzá a paprikát, az uborkát, a paradicsomot, az almát, és keverd össze az egészet. 30-60 percre tedd félre, és hagyd, hogy az ízek összeérjenek.