Haj / Stílus

5 alkalmi frizura rövid hajból – Így készítsd el!

5 alkalmi frizura rövid hajból – Így készítsd el!

Hollywoodi stílus

Az éppen csak a fültő alá érő hossz már elég is ezekhez az óriási loknikhoz, amiket akár úgy is elérhetsz, hogy újságpapír csíkokra tekered lazán a még nedves hajadat – ezzel a régi, klasszikus módszerrel igazi vintage frizurát kreálhatsz, ami Hollywood aranykorát idézi meg. A füstös szemek és a burgundi rúzs igazán lehengerlővé teszik ezt a megjelenést.

Hamis konty

A konty kétségtelenül az egyik legelegánsabb hajviselet, amivel szinte semmilyen eseményen nem lehet mellélőni – rövid hajból előállítani viszont lehetetlen. Legalábbis biztosan ezt gondoltad eddig. Valójában, ahogy azt a képen is láthatod, csak ügyesen kell egymás alá rejtened a tincseket, és néhány hullámcsattal már el is érheted a laza, fonott kontyhatást akkor is, ha éppen csak a tarkódig ér a hajad.

Játékos fonatok

Nincs sok időd az alkalmi frizura elkészítésére? Akár az előző napi loknikat is ünnepivé varázsolhatod, ha oldalt elválasztott hajadat egy laza fonással díszíted. A hajfonat végét egy hullámcsattal tűzd hátra és fésüld rá a hajadat, hogy eltakard a hajgumit, kicsit borzold fel a hajtöveket, és tegyél fel egy vidám színű rúzst. Már készen is állsz az ünneplésre!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást