10 dolog, amiért szeretkezés közben minden pasi sóvárog

10 dolog, amiért szeretkezés közben minden pasi sóvárog

Címlap / Szerelem / Szex / 10 dolog, amiért szeretkezés közben minden pasi sóvárog

1. Azt akarja, hogy a szex szórakozás legyen

Sajnos a mindennapi élet nem zökkenőmentes, és ez a szex hangulatán is meglátszik. A legkisebb negatív érzelem is tönkreteheti a hangulatot. Tudni kell együtt nevetni a dolgokon.

Tipp: a vetkőzös társasjátékok megadhatják a nyertesnek a duzzadó nyereményt.

2. Szeret nézni

A férfiak esetében legalább olyan fontos a látvány, mint a tett. Ezért fontos mindent A mindent a szemnek semmit a kéznek filozófia! Ennek a legjobb módja a szexi alsónemű “bemutató”.

3. Szeretné, ha a nő spontán kezdeményezne

A nők általában megvárják, amíg a férfi kezdeményez, ritkán támadják le. Pedig ez rengeteget jelent a férfi ego-jának, hisz úgy érzi, ő van levadászva és a nő van teljesen bezsongva utána.

A spontán csábítás azt jelenti, hogy váratlan helyeken és időpontokban “akarja” a nő…

4. Néha nem akar semmit csinálni

Ez nem azt jelenti, hogy nincs kedvük szexelni, egyszerűen szeretnék ha a nő “foglalkozna” velük. Ilyenkor próbáld levetkőztetni és kisebb sztriptízt rendezni számára.
Ez után következhetnek a csókok, símogatások, és kettejük bőrének érintkezése…Ha sikeres volt a közeledés, a viszonzás sem fog elmaradni!

5. Szeretné, hogy a nő merje beindítani magát

A nőknek mint tudjuk, időre van szükségük, hogy tűzbe jöjjenek. Bár a férfi hajlandó elegendő időt szánni az előjátékra, nem bánja ha a nő is “foglalkozik magával”.

A legtöbb nő még mindig úgy gondolja, hogy ez a férfi feladata, mégis, a megfelelő szexuális élményért fontos a megfelelő szexuális lelkiállapot. Segítenek a vad fantáziák, vagy ha új helyszínekre és helyzetekre gondol a nő.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást