10 dolog, amiért szeretkezés közben minden pasi sóvárog

10 dolog, amiért szeretkezés közben minden pasi sóvárog

Címlap / Szerelem / Szex / 10 dolog, amiért szeretkezés közben minden pasi sóvárog

1. Azt akarja, hogy a szex szórakozás legyen

Sajnos a mindennapi élet nem zökkenőmentes, és ez a szex hangulatán is meglátszik. A legkisebb negatív érzelem is tönkreteheti a hangulatot. Tudni kell együtt nevetni a dolgokon.

Tipp: a vetkőzös társasjátékok megadhatják a nyertesnek a duzzadó nyereményt.

2. Szeret nézni

A férfiak esetében legalább olyan fontos a látvány, mint a tett. Ezért fontos mindent A mindent a szemnek semmit a kéznek filozófia! Ennek a legjobb módja a szexi alsónemű “bemutató”.

3. Szeretné, ha a nő spontán kezdeményezne

A nők általában megvárják, amíg a férfi kezdeményez, ritkán támadják le. Pedig ez rengeteget jelent a férfi ego-jának, hisz úgy érzi, ő van levadászva és a nő van teljesen bezsongva utána.

A spontán csábítás azt jelenti, hogy váratlan helyeken és időpontokban “akarja” a nő…

4. Néha nem akar semmit csinálni

Ez nem azt jelenti, hogy nincs kedvük szexelni, egyszerűen szeretnék ha a nő “foglalkozna” velük. Ilyenkor próbáld levetkőztetni és kisebb sztriptízt rendezni számára.
Ez után következhetnek a csókok, símogatások, és kettejük bőrének érintkezése…Ha sikeres volt a közeledés, a viszonzás sem fog elmaradni!

5. Szeretné, hogy a nő merje beindítani magát

A nőknek mint tudjuk, időre van szükségük, hogy tűzbe jöjjenek. Bár a férfi hajlandó elegendő időt szánni az előjátékra, nem bánja ha a nő is “foglalkozik magával”.

A legtöbb nő még mindig úgy gondolja, hogy ez a férfi feladata, mégis, a megfelelő szexuális élményért fontos a megfelelő szexuális lelkiállapot. Segítenek a vad fantáziák, vagy ha új helyszínekre és helyzetekre gondol a nő.

6. Szeretné, ha a nő elmondaná, hogy szereti

Minden férfi titkos vágya, hogy kitalálja a nő buja vágyait, de mivel nem rendelkezünk természetfeletti tulajdonságokkal, a srácok szeretnének pozitív megerősítést.

A nő legyen tehát nyílt és modja el milyen tehcnikával lehet neki örömet okozni.

7. Szeretné, ha a nő pajkos lenne

A nők gyakran félnek pajkosnak és “rossz kislánynak” lenni, mert nem akarnak más képet mutatni magukról, mint egyébként. De a férfiak szeretnék, hogy a nő buja és vad legyen az ágyban, és mutasson valami újat önmagából.

Kezdeményezz egy új pozíciót, légy szenvedélyes és nyitott a szexuális játékokra.

8. Szereti az izgalmas meglepetést

Ahhoz, hogy egy férfi teljesen kész legyen, olyan erotikus élményben kell részesülnie, amitől úgy érzi becsavarodik.

Ehhez a legjobb módszer ha tehetetlennek érzi magát a nővel szemben. És itt lépnek be a képbe a különböző kötözős, vagy a jégkockás hideg-meleg játékok.

9. Szereti a változást

Ez nem azt jelenti, hogy más nővel szeretné, csak egyszerűen nem akarja, hogy a szex unalmassá váljon. Ezért változtassátok gyakran a pozíciókat, helyszíneket és a cselekményt, hogy minél élvezetesebb és érdekesebb legyen a szexuális élmény.

Tipp: jó segédeszköz a sikosító, vibrátor vagy bilincs. A szex pózok is kombinálhatók, a klasszikus misszionáriust lehet a végére hagyni, hogy az örömök igazán ki tudjanak teljesedni.

10. Birtokolni akarja a nőt

A legjobb módja annak, hogy a nő kihozza a szexuális vadállatot a srácból, ha védtelennek és “alsóbbrendűnek” játssza el magát.

Furcsa, ahogyan a férfiak igénylik azt, hogy a teremtés koronájának érezzék magukat, és a nő a védtelen, gyenge teremtmény, aki fölött “uralkodhatnak”. Ilyenkor tudnak a férfiak igazán szenvedélyessé és intenzívvé válni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást