A legszebb 7 tusvonal stílus 2020-ban

A legszebb 7 tusvonal stílus 2020-ban

Címlap / Stílus / Arc / A legszebb 7 tusvonal stílus 2020-ban

Az örök klasszikus

A vastag, cicaszemesre húzott tusvonal elsajátítása igényel némi gyakorlatot, ám ha egyszer megtanultad, be van biztosítva a sminked életed végéig, hiszen ez a bársonyos, a szemeket kinyitó és a pillákat sűrűbbnek mutató vonal egy randira vagy akár előkelő eseményre éppen úgy megfelel, mint egy sima hétköznapra, attól függően, hogy milyen smink mellé viseled.

Amióta sminkelnek a nők, mindig divatos volt, és nem megy ki a divatból 2020-ban sem.

 

Dupla vonal

2020 egyik nagy trendje a dupla vonal lesz, amit alakíthatnak úgy, hogy a tusvonal vége villásan kettényílik, de úgy is, hogy a szemzugban visszafordítod a tusvonaladat.

Ezen a képen napjaink egyik legkeresettebb modellje, Bella Hadid viseli a trendi makeupot, aminek az egyik titka, hogy a vonalaknak nagyon vékonyaknak kell lenniük, a szempilláid tövében pedig szinte láthatatlanná kell válniuk.

 

Meseszép burgundi

A színes tusvonalak 2020 egyik legnagyobb kedvencei lesznek, és bár az élénk színek, neon árnyalatok is nagyon mennek most, mi ettől a meseszép burgunditól kezdtük el keresni az állunkat a padlón.

Az ilyen tusvonalakat akár a kedvenc szemhéjpúdereddel is megrajzolhatod, ecsettel dolgozva, és aztán sminkfixálóval rögzítheted a kacér és színes végeredményt.

 

Természetes hatás

Ha a legforróbb nyári napokra természetes hatású sminktrükköket keresel, akkor ez a cérnavékony, a szempillák vonalát szépen meghosszabbító megoldás diszkrét társad lehet, amit elsőre talán észre sem vesznek rajtad, viszont sűrűbbnek fogja mutatni a pilláidat és nagyobbnak a szemeidet.

A klasszikus cicaszem egy jóval visszafogottabb változata ez, ami viszont a minimál, de látványos sminktrendekbe szépen belesimul.

 

Kék villám

Ez a tusvonal olyan, mintha valamelyik népszerű képregény-univerzum hősnője ihlette volna.

A belső szemzugból kiinduló, majd a külsőben folytatódó kék vonal egyszerre dinamikus, lendületes, ugyanakkor kifinomult is, izgalmas keretet ad a szemnek, ráadásul a különleges árnyalattól még drámaibb lesz.

Nem is kell mellé más, csak egy szempillaspirál, és gyakorlatilag kész is a teljes sminked.

 

Újraértelmezve

A legfrissebb trendek gyakorlatilag alkotóelemeire szedik és újra összerakják azt, amit a tusvonalról gondoltunk: ez a szemzugba rajzolt két, egymásba futó vonal például egyáltalán nem olyasmi, ami eszünkbe jutna, ha tusvonalra gondolunk, de elég csak például az Eufória című sorozat trendcsináló sminkjeire gondolnunk, és máris megvan a helyük a 2020-as divatban.

Buliba vagy nyár esti fröccsözéshez vagány, modern és titokzatos makeupod lehet vele, de csak ha tudod magabiztosan viselni!

 

Vonalra vonal

A színes vonalakról korábban már szó esett, de ezeket újabb szintre emelheted, ha a tökéletesen megkomponált, klasszikus cicaszem fekete tusvonala fölé húzol egy vékony, színes tusvonalat.

Olyan hatással lesz a sminkedre, mintha kihúzóval emelted volna ki a sminkedet.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást