10 anyaságot szimbolizáló tetoválás, amivel kimutathatod a rajongásodat

10 anyaságot szimbolizáló tetoválás, amivel kimutathatod a rajongásodat

Címlap / Stílus / 10 anyaságot szimbolizáló tetoválás, amivel kimutathatod a rajongásodat

Egy tetoválás mögött sokféle motiváció állhat, és még az sem ritka, hogy valaki minden különösebb ok nélkül, csak azért varrat magára egy mintát, mert tetszik neki. Sokan viszont a szülővé válás alkalmával érzik úgy, hogy a bőrükön viselve is emléket állítanának a különleges eseménynek. Ők inspirálódhatnak mostani összeállításunkból.

Gyermeknév jelentése

Sokan választanak olyan tetoválást, ami a gyermekük nevét, annak jelentését szimbolizálja. Ez az olyan virágnevek, mint például a Jázmin esetében adja is magát, de bármely név jelentéséhez lehet társítani egy szimbólumot.

 

Ujjlenyomat

Az ujjlenyomatokból készült szivecskét otthon papírra nyomhatjátok, a tetoválóművész pedig ezt fel tudja másolni oda, ahová szeretnéd.

A szív két fele készülhet a gyerkőc két ujjának lenyomatával, de akár a te ujjad lenyomata is adhatja a másik felet, vagy, ha két gyermeked van, akkor ők együtt is „kirajzolhatják” a szív mintát.

 

Pitypang

A pitypang és a róla leváló, szélnek eresztett pihék sokak szerint az anyaság szép szimbólumai: a virágról leváló, a világba elszakadó kis magocskák jelképezik a gyermekeket, akiknek életet adtál, és utána elengedted őket, hogy felfedezzék a világot.

 

Klasszikus újragondolva

Gustav Klimt anyaságról alkotott, álomszép festményét sokan, sokféleképpen dolgozták már fel, ez is lehet az alapja egy tetoválásnak, amit aztán a tetoválóművész a maga stílusának és a saját elképzeléseidnek megfelelően alakít.

 

Csillagok, csillagok

Sokan szeretnek a tetoválásba valami személyeset, például a gyermekük csillagjegyét is belecsempészni, hiszen a gyermeked születési dátuma egészen biztosan egy olyan pillanatra emlékeztet, ami örökre megváltoztatta az életedet.

 

Kíváncsi vagy még 5 gyönyörű tetoválásra? Kattints ide >>

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»