Úgy érzem, hogy hazánkban a bab nem számít túl népszerű alapanyagnak, már a gulyást és főzeléket leszámítva. Pedig egy kifejezetten sokszínű alap élelmiszer, mely tele van természetes fehérjékkel, amik hozzájárulhatnak a fogyáshoz és az izomnöveléshez. Nem véletlen, hogy a vegán életmódot követők egyik csodafegyvere! Készíthető belőle saláta, leves, főétel és akár desszert is! Most 7 receptet mutatok be, amik egytől-egyik babra épülnek!
1/7 Bab saláta
Hozzávalók:
4 csésze bébispenót,
1 csésze (konzerves) tarkabab,
1 csésze (konzerves) fekete bab,
1 csésze kukorica,
1 csésze paradicsomsaláta (lehet készen is kapni vagy készíthetünk házilag,
½ avokádó.
Elkészítés:
A babokat lecsepegtetjük, majd egy nagy tálba minden hozzávalót elkeverünk, és ízlés szerint fűszerezünk, majd kétszersülttel vagy grillezett sajttal fogyasztjuk. Isteni!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!