6 téma, amiről bátran beszélhetsz az első randin

6 téma, amiről bátran beszélhetsz az első randin

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 6 téma, amiről bátran beszélhetsz az első randin

Bizonyára már sokszor olvastál azoktól a témákról, amelyekről elvileg tilos beszélni az első randin, hiszen ezzel nemhogy magadhoz csábíthatod, sokkal inkább elijesztheted a partneredet. Ugyanakkor mi mégis azt mondjuk, már az első komolyabb beszélgetés során érdemes megemlíteni néhány fontos dolgot, hogy később ne érjen senkit meglepetés. Nézzük, mik azok, amikről egyáltalán nem ciki beszélni az első randevún!

Régi kapcsolatok

Bár általában tiltólistára teszik az exek megemlítését az első randin, mi mégis azt mondjuk, nem feltétlenül rossz, ha szóba kerül ez a téma is.

Természetesen nem javasoljuk, hogy mesélj el neki minden apró részletet az előző kapcsolataidról, de nem árt az, ha tisztában van vele, hogyan is viszonyulsz a volt párjaidhoz.

Így akár a későbbi konfliktusok is elkerülhetőek, hiszen gondolj csak bele, ha ragaszkodsz a baráti kapcsolathoz egykori szerelmeddel, akkor jó, ha idejében elkezdi ezt emésztgetni a kiszemelted, hogy később ne kezdjen el feleslegesen féltékenykedni.

Politikai meggyőződés

Ha napi szinten követed a politikai eseményeket és állandó szavazó vagy, akkor lehet érdemes ezt a témát is érintenetek az első randin.

Ne bonyolódjatok bele komolyabb vitákba, de így legalább tisztábban látjátok a helyzetet, hogy ha tényleg összejöttök, mire számíthattok a másikkal kapcsolatban.

Sajnos a politikai meggyőződés komoly gondokat és veszekedéseket okozhat a párkapcsolatokban, hiszen valljuk be, két homlokegyenest más elvet valló ember ritkán tud harmóniában együtt élni.

Amit szeretsz a munkádban

Ha szenvedélyesen szereted a munkádat, akkor bátran előhozakodhatsz vele az első randin is.

Szinte biztos, hogy vonzónak fog találni a leendő párod, ha látja rajtad a lelkesedést.

Ügyelj azonban arra, hogy ne csak a munkáról beszéljetek, idővel mindenképp tereljétek át a beszélgetést lazább témákra.

Abban az esetben, ha utálod a jelenlegi munkahelyedet, ezt is említsd meg neki, de azt semmiképp ne hagyd, hogy a negatív dolgok vegyék át az irányítást a beszélgetésetekben.

Amit csinálsz a szabadidődben

A listánk talán legkevésbé meglepő pontja a szabadidő és a hobbik.

Mindenképp meséld el leendő partnerednek, hogy mivel töltöd a hétvégéidet, szívesen bulizol-e a barátaiddal vagy inkább otthon tévét néző, olvasós típus vagy.

Ezáltal felfedhetsz egy jó nagy darabot a személyiségedből, és ezáltal fény derülhet arra is, tetszik-e neki az életstílusod és vannak-e közös vonások bennetek.

Nagyon izgalmas így felfedezni a másikat és az pedig külön öröm, ha találtok közös érdeklődési köröket, kapcsolódási pontokat az életetekben.

Célok

Soha ne feledd, hogy az ambíció szexivé teszi az embert!

Ha kiszemelted azt látja, mennyire alázatosan, szorgalmasan és eltökélten teszel valamit, nagyon vonzónak fog találni.

Épp ezért már az első randin mesélj neki a vágyaidról, céljaidról. Bizonyára érdekelni fogja, mi az, amit el akarsz érni az életben és mi az, amire igazán vágysz.

Arra azonban figyelj oda, hogy ez egy randi és nem egy interjú, ne próbálj meg a legjobbnak tűnni, csupán add őszintén önmagadat és te is kérdezz bátran a partneredtől.

Gyerekek

Nem a legjobb randitéma, sokan szigorúan tiltják, mégis azt javasoljuk, érintőlegesen beszéljetek a gyermektémáról is.

Érdemes már ilyenkor picit puhatolózni afelől, mi a véleménye erről a dologról, különösen akkor, ha komolyabb kapcsolatot szeretnél.

Természetesen ne azt mondd neki, hogy annyira vágysz gyerekre, hogy akár már holnap szülnél, de nyugodtan mondd meg neki, ha szeretsz gyerekekkel lenni és a majd egyszer te is szeretnél családot.

Látni fogod rajta, ő hogyan vélekedik a témáról – jobb, ha ez már az elején kiderül, ugyanis, ha neki még esze ágában sincs családot alapítani, később komoly problémáitok lehetnek.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!