Mit kapjon az 5 családtag karácsonyra? A legkedvesebb pénztárcabarát ajándékok

Mit kapjon az 5 családtag karácsonyra? A legkedvesebb pénztárcabarát ajándékok

Címlap / Fókuszban / Mit kapjon az 5 családtag karácsonyra? A legkedvesebb pénztárcabarát ajándékok

Anyának

Az anyák sokféleképpen mutatják ki a szeretetüket: van aki inkább gondoskodó, van aki inkább barátnő és van, aki egyszerűen csak ott áll jóban-rosszban mindig melletted. Egy biztos: amikor idén karácsonyra megleped valamivel, szeretnéd felvidítani és mosolyt csalni az arcára! Egy kedves téli pizsama, egy meleg sapka-kesztyű szett, vagy egy finom, télies illatú illatosító is biztosan ölelést fog kicsalni belőle!

Termékek: AVON

Tudtad? Ha AVON Tanácsadóként vásárolsz, kedvezményes áron beszerezheted az idei ajándékokat, hosszútávon pedig remek keresetkiegészítés lehet számodra.

AVON Tanácsadónak lenni 2020-ban kicsit más, mint 10-15 évvel ezelőtt. Az értékesítést ma már rendkívüli módon tudják segíteni a különböző online csatornák – legyen az egy Facebook csoport, egy Instagram oldal vagy éppen a chat beszélgetések.

Ha ismerőseiddel digitálisan is folyamatosan kapcsolatban vagy, például Facebookon, messengeren, e-mailen,  vagy más módon, ha okostelefonod sokszor van a közeledben, akkor az AVON Tanácsadói lehetőséget neked találták ki!

Apának

Karácsonykor a család férfi tagjai kicsit háttérbe szoktak szorulni, már ami az ajándékozást illeti – ezért aztán édesapádnak is jót fog tenni, ha személyre szabott ajándékot kap tőled! Ha könnyed, vicces természete van, egy megunhatatlan karácsonyi pizsamával is meglepheted, de a férfikozmetikumok széles választékából is szemezgethetsz neki!

Termékek: AVON

Lánytestvérnek

Egy karácsony legyen vidám, színes és szeretetteljes, mint a lánytestvéred! Idén lepd meg egy-két olyan aprósággal, amivel örömet viszel a mindennapjaiba. Ha imád sportolni/mozogni, egy menő sportóra jó választás lehet, de a vidám zoknival vagy karácsonyi illatosítóval se fogsz mellélőni!

Termékek: AVON

Fiútestvérnek

Az igazi aduász a fiútesónak egy elektronikai eszköz, mint amilyen ez a trendi sportos óra, vagy ez a multifunkcionális töltő/telefontartó/vonalzó.

Ha már érdeklődik a lányok iránt :), biztos-siker lesz az AVON ATTRACTION parfüm. A vicces ruhaneműket is jó poénnak fogja tartani, úgyhogy a pizsi-zokni-pulcsi trióból bármi jöhet!

Termékek: AVON

Gyereknek

Csöppségeink számára az év legszebb időszaka a karácsony, és ezzel együtt az ajándékozás. Nagy alapigazság, hogy a gyerekek nem drága ajándékokra vágynak, hanem olyan örömet okozó holmikra, amelyekhez valamiért kötődnek. Éppen ezért jó ötlet lehet több darab kisebb (olcsóbb) ajándékot hozatni a Jézuskával. Néhány cuki ruhanemű, egy kedves világító párna és a kedvenc mesefigurás kozmetikumcsomag tökéletes ajándékok lesznek!

Termékek: AVON

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást