Az előttünk álló év új dimenziókat nyit meg a kulináris élvezetekben. Fedezzük fel együtt, milyen innovatív irányok uralják majd 2024-et!
A Whole Foods által közzétett 2024-es élelmiszertrendek alapján izgalmas változások elé nézünk a konyhában és úgy általában az étkezési szokásokat tekintve is. A több mint 50 szakértő bevonásával készült tanulmány szerint az elkövetkezendőkben az alábbi 10 trend meghatározó a gasztronómia világában:
1/10 Hajdina
A hajdina egy fantasztikus gabona, hiszen gluténmentes és rendkívül tápláló, teljes értékű alapanyag. Minden bizonnyal éppen pozitív egészségügyi előnyei miatt került a középpontba, idén pedig tovább növekszik népszerűsége. A legkülönfélébb termékekben fog megjelenni, beleértve a növényi tejalternatívákat és granolát is.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!