Mit várunk 2021-től? Így alakultak át az újévi fogadalmaink

Mit várunk 2021-től? Így alakultak át az újévi fogadalmaink

Címlap / Életmód / Lélek / Mit várunk 2021-től? Így alakultak át az újévi fogadalmaink / 2. oldal

Bár a 2020-as évünk csupa eddig nem tapasztalt, nehézségekkel teli helyzetet hozott elénk, azért jó pár pozitív hatása is van az elmúlt egy évnek. Például, hogy egy értékteremtőbb irányba változtak a 2021-es fogadalmaink!

Tudatos életmód – csak egészségesen! 

Egyetlen dolgot tehetünk, hogy megóvjuk magunkat. Ha figyelünk arra, hogy tudatosan, egészségesen étkezzünk, hogy rendszeresen mozogjunk és persze hogy gondoskodjunk a vitaminpótlásról is. Az egészségünk is erősen felértékelődött az utóbbi hónapokban és ez jövőre sem lesz másképp.

A sanyargató diéták kora lejárt! Persze kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és figyeljünk az alakunkra is, de semmiképp ne vonjunk meg magunktól tápanyagokat, hiszen csak akkor maradhatunk egészségesek, ha energiával teltek vagyunk. 2021-re nem azt kívánjuk már, hogy minél vékonyabbak legyünk, hanem hogy minél egészségesebbek! 

Több láb, biztosabb anyagi helyzet

Azt hiszem az elmúlt év során arra is rájöttünk, milyen erős függő viszonyban vagyunk, ha csak egy anyagi forrásunk van egyszerre. Sokan vesztették el a munkájukat is, hát muszáj volt új állás, van akinek még új szakma után is nézni. Mit tanultunk ebből? Hogy jövőre szeretnénk akár inkább egyszerre több projektet is vinni. Ha ugyanis több lábon állunk, több különböző helyről várjuk a bevételünket, kisebb az esélyünk rá, hogy egyszerre mind a három megszűnik. Több esélyünk van így újratervezni is. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»