Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk?

Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk?

Címlap / Életmód / Ezek a 2021-es bolygóállások: vajon milyen globális változásokra számíthatunk? / 2. oldal

Nagyon különleges bolygóállás elé nézünk a következő évben, azonban már most, decemberben is érezhetjük a változás szelét.

De milyen változások várhatóak még az előttünk álló évben?

Jupiter a Vízöntőben

A legutóbbi hosszabb váltásra 2019-ben került sok, ekkor váltott jegyet a Jupiter és került a Bakba. Ez már 2019-ben is megnyilvánult, de aztán 2020-ban ki is teljesedett.

Az asztrológia szerint a gazdasági visszaesés, a társadalmat érintő anyagi hátrányok, a szűkülő karrier-lehetőségek egytől-egyik a Jupiter Bak jegyben való tartózkodásának köszönhető.

Csak azok tudták ezt az időszakot jelentősebb veszteség nélkül átvészelni, akik már az előző két-három évben is ügyesen taktikáztak. Kellő mennyiségben tehettek félre, vagy képesek voltak valamilyen formában komolyabban megalapozni jövőjüket. A jó hír, hogy ennek az időszaknak már 2020 végén vége szakad, a Jupiter az előttünk álló évben a Vízöntőben és a Halakban lesz.

Mit is jelent ez? A mozgalmas vonulás sok izgalmat tartogat számunkra. Várhatóan számos eredeti, meghökkentő, zseniális, vagy éppen lázadozó ötlet, személyiség fog majd felbukkanni 2021-ben, köszönhetően a Vízöntők alaptermészetének. Szintén az ő számlájukra írhatjuk, hogy a közösségi szellem, a becsületesség, az összefogás fontos részét képezi majd a hétköznapjainknak.

A Halaknak is sok mindent köszönhetünk: együttérzés, empatikus hozzáállás, önfeláldozó energiák, konfliktuskerülés, derűlátás vár ránk, és jó adag spirituális megvilágosodás. 

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»