Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre

Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre

Címlap / Szerelem / Esküvő / Ezek lesznek 2021-ben a legszerencsésebb dátumok a házasságkötésre / 4. oldal

Hiszel a babonákban? Akkor érdemes tudnod, hogy 2021-re is megjósolták a számmisztika segítségével, melyek lesznek az év legszerencsésebb napjai a házasságkötéshez. Ha szeretnél biztosra menni, jó ötlet, ha az alábbi napok egyikére időzíted a boldogító igent!

Ha októberben házasodnál

Azok, akik kifejezetten őszi hangulatú esküvőről álmodoznak, elsősorban az októbert választják. Ekkorra már biztosra vehetitek, hogy színkavalkádban úsznak a falevelek, és helyet kaphatnak a forró csokik is a menüben. A tavasz mellett ez az egyik legjobb időpont, ha kifejezetten romantikus esküvőre vágysz!

2021 októberében ezek a napok szerencsések lesznek: október 9., október 18., október 23.

Galina Zhigalova/istockphoto.com

Ha novemberben házasodnál

Ez a hónap általában azoknál közkedvelt, akik a téli és őszi évszak legcsodásabb jegyeit szeretnék egybeolvasztani, és a sütőtökös dekort, barnás-lilás színvonalat csempésznék be az esküvőjükbe. A Melbourne Egyetem felmérése szerint egyébként a novemberben egybekelt párok a legboldogabbak!

Idén novemberben szerencsés dátumnak számítanak: november 2., november 5., november 20.

Ha decemberben házasodnál

A téli esküvők kedvenc hónapjához érkeztünk, ami egyúttal viszont előnyöket és hátrányokat is tartalmaz. Karácsony és szilveszter a két legnépszerűbb dátum a menyasszonyok és vőlegények körében, annak ellenére, hogy egyébként a téli esküvő általában ritkább. Ugyanakkor épp emiatt általában elfoglaltabbak az emberek, és több a visszamondás is. Ennek ellenére azok, akik klasszikus téli mesevilágban képzelik a lagzijukat, imádják ezt a hónapot.

Az idei év decemberében érdemes ezekből a dátumokból válogatni: december 2., december 10., december 27.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»