6 dolog, amiben az idei karácsony más lesz mint az eddigiek

6 dolog, amiben az idei karácsony más lesz mint az eddigiek

Címlap / Életmód / 6 dolog, amiben az idei karácsony más lesz mint az eddigiek / 3. oldal

Amikor tavaly összegyűlt a család karácsonykor, még senki sem gondolta volna, hogy jövőre ez másképp lehet. Azonban a koronavírus még az év legjobban várt ünnepét is átalakítja.

Mi lesz szilveszterkor?

Ez még elég nehéz kérdés, hiszen majdnem 2 hónapunk van hátra az újévig. Azonban akárcsak a karácsony, úgy biztos, hogy a szilveszter sem olyan lesz, mint eddig, pláne, ha a jelenlegi korlátozások megmaradnak. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb szórakozóhelyen még éjfél előtt bezárják az ajtókat, ráadásul jóval kevesebb embert fogadhatnak csak, hogy ne legyen túl nagy tömeg. Emiatt szinte biztos, hogy a házibulik nagyobb népszerűségnek örvendenek majd. Itt még nagyobb figyelmet kell fordítani a távolságtartásra. Míg a diszkókban kötelező a maszkviselés táncolás közben, addig egy házibuliban erre kevesebben figyelnek oda. Az elkövetkező néhány hétben biztosan több információt is megtudunk erről. A legjobb, ha már most átgondolod, hogyan lehet az ünnepi szezon egyszerre boldog, de mégis biztonságos!

Lelkileg biztosan megterhelőbb és stresszesebb lesz az időszak, sokkal kevesebb karácsonyi programban vehetsz részt. Az sem kizárt, hogy ezúttal nem lesz ott minden családtagod az asztalnál. Noha ezt nem könnyű feldolgozni, és akár a kedved is elveheti az ünnepléstől, fontos, hogy ne add át magad a szomorúságnak. Szerencsére ma már rengeteg módja van annak, hogy még ha fizikailag nem is lehet együtt a család, legalább az interneten keresztül találkozzatok, beszélgessetek, és tegyetek róla, hogy egy kicsit se érezd magad egyedül.

Lelkileg is erőt ad, ha tudatosítod magadban, hogy ez sem tart örökké. Jövőre már minden olyan lehet, mint korábban, ezért kár elvesztegetni egy ünnepet arra, hogy rossz kedvvel ülsz a tévé előtt.

A változás az élet része, és ez nem mindig pozitív, de épp ettől lesz olyan értékes az, amikor minden újra „hétköznapi” lehet!

VIDEO 2024 legszebb sminktrendje, a gyöngyházfényű smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»