2011-es hajdivat

2011-es hajdivat

Címlap / Stílus / Haj / 2011-es hajdivat

Ismerd meg a jövő évi legújabb frizura trendeket, hogy stílusos megjelenésed lehessen bármely eseményen.

Pixie

Az extra rövid kobold-haj, illetve a stílusos bob a rövid frizurák legelegánsabb és legsikkesebb változatai. Az ilyen pixie frizura kiemeli az arcot és a nyakat.
Azoknak a nőknek ajánljuk, akiknek ovális vagy téglalap alakú fejformájuk van, valamint lágy vonású arcuk, amelyen nem kell tovább lágyítsanak a hosszú tincsek.

Középhosszú laza

A legtöbb nő számára a legideálisabb választás a középhosszú frizura. Hossza az áll vonalától a vállig érhet. Ha rövid vagy hosszú hajjal rendelkezel, a legkézenfekvőbb a középhosszú frizura, mert így kipróbálhatsz más stílust, anélkül, hogy túl nagy változáson mennél át.
A jövő évben a természetes hullámok és színek lesznek divatosak.

Hosszú haj

A divat évről-évre változhat, de ami soha nem megy ki divatból, az a hosszú haj. Azonban nem mindenkinek áll jól, és nem mindegy hogyan illeszkedik a fejformádhoz.
2011-ben nagy népszerűségnek fognak örvendeni a frufrus hajviseletek, legyen szó oldalválasztékból létrejött félhosszú frufruról, vagy egyenes szemet söprő és titokzatos frufruról.

Középhosszú másként

A hosszú tincsek nem mindenki számára előnyösek. Sok nő fiatalosabbnak és vékonyabbnak tűnhet egy frufrus bob frizurával.
A tincsekben való szőkítés/sötétítés fényt és mélységet ad a frizurának.

A legnépszerűbb frizura a bob

Régen a bob frizurák az elit körökben voltak igen kedveltek. Ma már bárki stílust válthat egy ilyen vágással. Az elöl hosszabb tincsek oválissá teszik az arcot, míg a hátul rövidebb haj jobban megemeli és dúsabb hatásuvá teszi a frizurát.

A vasalt bob

A hosszabb bob általában vállig ér, a frufru is csak alig rövidebb, mint a hajhossz.
Az egyenes bob modern és szexi viselet, de keményíti a vonásokat, ezért nem minden archoz áll jól.

Természetes hullámok

A hosszú haj a legjobban hullámosan mutat. A kunkorodó hajvégek szexi lazaságot adnak viselőjének. A barna hajú lányok festessenek néhány árnyalattal világosabb tincseket, hogy fényt kapjon a frizurájuk és megnyíljon az arcuk.

Retro haj

A jövő év retro divatjával egyidejüleg a frizurák is behódolnak a 60-as, 70-es évek divatjának. A tupírozás és dús hatás elérése cél lesz a  fodrászok számára.

Lágy, kócos hullámok

A divatos kócos hatású laza, lágy hullámok és erős frufru kiemelik az arc vonásait.

Fiatalos hullámok középválasztékkal

Ha hosszú hullámos hajad van, valamint ovális vagy négyzet alakú fejformád, válaszd középen szét a hajad.
Ha tovább szeretnéd fiatalítani magad, világosíts a hajszíneden. A már említett laza hullámok középválasztékkal is igen divatosak.

Borzos rövid

A rövid frizurák soványítják azokat, akiknek szögletesebb az arcuk. A rövid, tüskés tincsek jól működnek az ilyen fejformán.
Elég néhány perc elkészülni a frizurával, egy kis gél vagy felborzolás hajszárítóval és indulhatsz is!

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!