Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem találtad meg az igaz szerelmet

Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem találtad meg az igaz szerelmet

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem találtad meg az igaz szerelmet

Egyes filozófusok szerint az, hogy pozitívan vagy negatívan gondolkodunk, hatással van arra, hogy mi történik az életünkben. Úgy vélik, az emberek és a gondolatok tiszta energiából születtek, és azáltal, hogy milyen hozzáállásunk van, befolyásolhatjuk az egészségünket, anyagi helyzetünket, sőt, még a kapcsolatainkat is. És nagyon sokan állítják, hogy ennek kézzel fogható bizonyítéka van.

Rengetegen tapasztalták meg azt, hogy miután hosszú ideig erősen koncentráltak valamire, az előbb-utóbb valóra is vált.

Épp ezért lehet idegesítő, ha te is próbálkozol már egy ideje azzal, hogy megtaláld a szerelmet, és mégsincs eredménye. Nem találkoztál még olyan személlyel, aki felkeltette volna az érdeklődésedet, vagy ha mégis, ő nem viszonozta az érzéseidet. Emiatt azonban könnyen lehet, hogy felteszed magadnak az alábbi kérdéseket, amelyek negatívan hatnak a rezgéseidre.

– Lehet, hogy a vonzás ereje csak néhány embernél működik?

– Vagy mi van, ha a vonzás ereje nem állandó?

– Esetleg én nem vagyok elég jó ebben?

– Vagy csak azoknak válaszol az univerzum, akik tényleg mindig optimisták tudnak maradni?

Ez az oka, hogy a vonzás törvényével nem sikerült megtalálnod a szerelmet – eddig!

Benned is felmerültek már ezek a kérdése, igaz? Könnyen lehet, hogy ezért nem találod a szerelmet! Nagyon sok ember, aki a vonzás törvényével igyekszik valóra váltani az álmát, és például így keres kapcsolatot, előbb-utóbb azt kezdi hinni, hogy nála valamilyen blokk áll fenn. Valami, ami meggátolja, hogy bevonzza ezt az életébe. És többnyire igaza is van, de ez az akadály a saját elméje!

Azáltal, hogy elkezdesz kételkedni a vonzás törvényében, a pozitív rezgések lassan átalakulnak negatívvá.

Már nem arra gondolsz, hogy „igen, találkozom életem szerelmével hamarosan“, hanem arra, hogy „nem vagyok elég jó ebben, és ezért nem találkozom vele“. Ahelyett, hogy elképzelnéd magad előtt ezt a személyt, inkább azt képzeled el, hogy még mindig nincs ott.

Próbáld meg inkább az alábbi három tanácsot megfogadni, hogy minél hamarabb túllendülj ezen a szakaszon, és tényleg be tudd vonzani a szerelmet az életedbe!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást