Tudod alkalmazni a vonzás törvényét, ha közben előre meg van írva a sorsod?

Tudod alkalmazni a vonzás törvényét, ha közben előre meg van írva a sorsod?

Címlap / Életmód / Egészség / Tudod alkalmazni a vonzás törvényét, ha közben előre meg van írva a sorsod?

Nehéz kérdés, amire a legtöbb ember keresi a választ. Ha hiszünk a sorsban, vagy végzetben, akkor bizony nehéz elfogadni a tényt, hogy könnyedén alkalmazhatjuk a vonzás törvényét, hiszen ott a pillanatnyi élethelyzetünk alapján cselekszünk, kívánunk dolgokat, pedig elvileg egy jóval hatalmasabb dolog terelgeti utunkat.

Ha bevonzol…

Az egyszavas válasz a kérdésre egyértelműen igen. Tudod alkalmazni a vonzás törvényét, gyakorlatilag bármire, amire szeretnéd.

Ez semmilyen irányba nem befolyásolja majd a sorsodat, csupán az életkörülményeidre lesz hatással.

Vagyis kívánhatsz magadnak szebb autót, jobb párkapcsolatot, jobb munkát, a végén akkor is szembesülsz a neked kijelölt úttal.

Hogyan?

Amióta megjelent a Titok c. könyv és film, azóta az emberek szemében felcsillant a reménysugár, hiszen látták, hogy bárki képes csodálatos dolgokat bevonzani az életébe.

Aztán egy-két év elteltével, mikor az emberek kezdtek felháborodni,kijött a könyv folytatása, amiben az írónő leírja, hogy ehhez mi a legfontosabb tényező. Ez pedig a cselekedet volt.

Mert vágyhatsz te egy új kocsira, munkára, vagy bármire, ha nem teszel érte, akkor a képzelőerőd önmagában kevés. Senki nem fog egy sportkocsival beállítani hozzád, vagy megkeresni egy új munkahelyről, ha te nem teszel érte.

Tulajdonképpen nagyon egyszerű a recept. Ha akarsz valamit, akkor tegyél érte és a tiéd lesz. Az univerzum lesz a hátszeled.

A szabad akarat

A vonzás törvénye tökéletesen tükrözi az ember szabad akaratát.

Vágysz valamire, szeretnéd, ha belépne az életedbe és, ha teszel érte, eléred, hogy manifesztálódjon.

Ez a te akaratod, te teremtetted meg magadnak. Még, ha hiszel is a sorsban, badarság lenne úgy leélni egy életet, hogy hátradőlsz és az mondod: „Majd úgyis lesz valahogy”, hiszen már kész van a forgatókönyved.

Koránt sincs kész, sőt az egyik rendező te magad vagy.

Ha hiszel a sorsban…

Akkor tudod, hogy minden okkal történik. Okkal rúgnak ki a munkahelyedről, okkal hagy el a pasid, mivel csak ezekkel a szálakkal tud az Univerzum a végzeted felé terelgetni.

Közben te átélheted a sokadik kalandodat, kipróbálhatod magad új munkakörökben, de a sorsodat nem tudod elkerülni.

Ez valahol nyugtató, másfelől idegörlő, mert honnan is tudhatnád, hogy jó döntéseket hozol, hogy a mostani utadat kellene járnod, ugye?

Nos, megnyugtatunk, mert senki nem tudja, de nincs mit tenni, menned kell előre. Felesleges a sorson töprengeni hetekig, hónapokig, mert úgysem találod ki a teljes sztorit. Az életben nincs spoiler veszély.

Ha előre meg van írva, akkor mi értelme?

Ha nyitott vagy a spirituális életszemléletre, akkor már biztos te is feltetted magadnak a kérdést. Keleti tanok szerint, mielőtt a lélek leszületik a Földre, eldönti, hogy mi legyen az életfeladata és úgy írja meg előre a forgatókönyvét, hogy arra terelgesse őt az élet.

A születés pillanatánál pedig minden magának tett ígéretet elfelejt, hogy ez ne befolyásolja őt a döntéseiben. Így gyakorlatilag folyton az ismeretlen, bizonytalan felé tartunk. Mégis bízni kell abban, hogy egy nagyobb erő vigyáz ránk és terelget minket utunk során.

Ha most azt is érzed, hogy össze vagy zavarodva és még nem találtad meg a neked kijelölt utat, ne félj, mert a megfelelő pillanatban majd mindent tisztán fogsz látni, csak figyelj!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást