Életmód / Ezotéria / Szerelem / Párkapcsolat

Így viselkedsz, mikor fülig szerelmes vagy, a csillagjegyed szerint

Kos

Szenvedélyes szerető vagy, határtalan energiával és lelkesedéssel. Erős benned a tűz és élvezed a hódítást, ugyanakkor hamar el is unod a játékot ha már megszerezted, akit akartál. Érzelmeid intenzívek és nyers őszinteségednek köszönhetően nem félsz megtenni az első lépést, majd irányítani a történteket. 

Bika

Nyugodt Föld jegyként fontos számodra a fizikai érintés, mert ezáltal érzed biztonságban magad és a kapcsolatod. Érzéki vagy és nem félsz kimutatni a vonzódásod a másik iránt. Javíthatatlan romantikusként szilárdan hiszel a tündérmesékben és minden partneredben örök szerelmed látod. 

Ikrek

A szavak embere vagy, aki szerelme tárgyát mesteri flörtöléssel veszi le a lábáról. Olyan párt keresel, aki intellektuálisan stimulál és megérti, hogy fontos számodra a szabadságod. Szerelmeddel szereted megosztani nézeteidet, ezért előszeretettel bombázod kedves üzenetekkel és telefonhívásokkal.

Rák

Ha szerelmes vagy, intenzív érzelmeid maradéktalanul kimutatod és ezt visszafelé is elvárod. Víz jegyként teljesen elkötelezed magad a párkapcsolatod iránt és nyílt lapokkal játszol. Magas elvárásaid vannak a szerelem terén, ezért csak olyan partner jöhet számításba, aki ugyanilyen odaadó, mint te.

Oroszlán

Tüzes és intenzív a szerelmed, erős érzelmekkel és nagy lelkesedéssel veted bele magad egy kapcsolatba. Büszke vagy és a méltóságod igyekszel megőrizni, ugyanakkor szilárd magabiztosságodnak köszönhetően nem félsz kimutatni az érzelmeidet.

Szűz

Föld jegyként óvatos vagy a szerelemben és érzelmeidet csak finom utalásokkal mutatod ki. Először igyekszel jól megismerni az illetőt, mielőtt utat engedsz érzelmeidnek. Analitikus személyiségednek köszönhetően tudod, mire van szüksége párodnak és ezt igyekszel megadni neki.

Mérleg

Párkapcsolatban érzed magad igazán teljesnek és mikor szingli vagy, folyamatosan a másik feled keresed. Levegő jegyként nem hengered le érzelmeiddel a párod, inkább úgy fejezed ki a szerelmet, hogy meghallgatod és bókokkal, ajándékokkal halmozod el.

Skorpió

Végtelen intenzitással veted bele magad egy új kapcsolatba, de heves érzelmeidnek van egy sötét oldala, hajlamos vagy ugyanis birtokló és féltékeny lenni a párodra. Kezdetben nehezen nyílsz meg, de ha már biztos vagy a másikban, beengeded lelked mélyébe.

Marcel Strauß/unsplash.com

Nyilas

Szabad, könnyed Tűz jegyként olyan partnert keresel, akivel megoszthatod optimizmusod és végtelen pozitív energiád. Jókedved mindenkire átragad és nem kertelsz, ha valakinek tudtára szeretnéd adni, hogy tetszik. Partneredet szereted lenyűgözni a tudásoddal és történeteiddel.

Bak

Félénk és visszafogott vagy, mikor a hódításról van szó. Rendezett életedbe egy hosszú távú, megbízható partnert keresel, aki értékeli konzervatív stílusod. Nehezen mutatod ki érzelmeidet, de nagylelkű és hűséges szerető vagy.

Vízöntő

Úgy tűnsz, mint aki mindig a fellegekben jár, de érzelmi lazaságod ellenére gondoskodó és odaadó vagy párkapcsolataidban. Partneredről mindent tudni akarsz, érdekel, mit gondol a másik, de csak abban az esetben adod fel a szabadságod, ha párod fenntartja érdeklődésed.

Halak 

Érzelmes Víz jegyként olykor nehéz eligazodni érzéseiden. Magadnak való és titokzatos személyiség vagy, aki csak félénk jeleket mer adni, ha tetszik neki valaki. Ha szerelmes vagy, partnered idealizálod, mert egy csodálatos álomvilágban élsz. 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást