„Nincs kedvem öltözködni!” A világjárvány és az öltözködési kedv

„Nincs kedvem öltözködni!” A világjárvány és az öltözködési kedv

Címlap / Stílus / Divat / „Nincs kedvem öltözködni!” A világjárvány és az öltözködési kedv

A járvány okozta válsághelyzet kinek kisebb, kinek súlyosabb veszteségeket hozott, de a kedvünkre mindenképpen negatív hatást gyakorolt. A bezártság, a szórakozási lehetőségek teljes hiánya rányomta a hangulatunkat a libidónkra, a teljesítményünkre, a hangulatunkra is.

Te is ugyanabban az egy kinyúlt pólóban vagy 3 napja? Úgy érzed, egy gyors kutyasétáltatáshoz, játszóterezéshez vagy bevásárláshoz nem éri meg átöltözni? Lehet, hogy tévedsz!

Egy jól összerakott outfit bámulatos hatással lehet az önbizalmadra. Keretet ad a napnak, és még az is lehet, hogy a kedved is jobb lesz tőle! Nem azt mondjuk, hogy ugorj neki az online vásárlásnak limit nélkül, de érdemes lehet szétnézni a gardróbodban, vagy beszerezni egy-két új darabot, ha az tényleg örömet ad neked.

Elvégre most tényleg érdemes megragadni mindent, amiből egy kis erőt tudunk meríteni – ha az adja meg a lökést, hogy minden különösebb ok nélkül szépen felöltözöl, miért ne tennéd? Mutatunk is néhány tavaszi trendet, amiből inspirálódhatsz!

Melegítőnadrág? Maradhat!

Az elmúlt év jelentős részét valószínűleg sokan töltötték melegítőnadrágban, és nem is nagyon volt értelme mást vásárolni. Nem csoda hát, hogy ezek a kényelmes darabok belopták magukat az emberek szívébe, és így a divatba is. Nyugodtan hordhatod őket akár egy sétához is a parkban, vagy egy szabadtéri kávézáshoz.

Csak válassz hozzájuk egy testre simuló felsőt meg egy stílusos tornacipőt, és máris kész a karanténkomfortos, mégis divatos öltözeted, amibe nem kellett sok energiát tenni, mégis sokat dob majd a hangulatodon.

 

 

 

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást