Párkapcsolat / Szerelem

Vess véget a szingliségnek a határtalan szerelem erejével! (x)

Vess véget a szingliségnek a határtalan szerelem erejével! (x)

Egyedülálló vagy, mégis arról ábrándozol, hogy milyen lenne az ideális esküvő számodra? Hófehér csipkecsoda ruha, romantikus helyszín és melletted pedig ott állna az Igazi, aki pont olyan tökéletes, mint egy hollywoodi filmben. Jól hangzik, igaz? Pedig hidd el, valóra válthatod az álmodat, és csak egy dologban kell hinned hozzá: a határtalan szerelemben!

Társkereső, kicsit másképp

Most szeretnélek beavatni a saját történetembe, hiszen nem is olyan régen én is pontosan olyan értetlenkedve álltam az igaz szerelem ígérete előtt, mint te most. Már túl voltam jó pár vakrandin és félresikerült próbálkozáson, mire végre elhatároztam: az előítéleteimet félretéve regisztrálok egy netes társkereső oldalra.

Sajnos azonban ez a megoldás (a kezdetben magamra erőltetett lelkesedés ellenére) sem hozta meg az áttörést, helyette viszont újabb katasztrofális találkozókat, és még több sehová sem vezető levelezést írhattam fel a sikertelen párkeresési kísérleteim listájára. Már épp kezdtem feladni és beletörődni, hogy örökre szingli maradok, mikor Szilvi barátnőm figyelmembe ajánlotta a Match Made Abroad társkereső irodát.

Merj nagyot álmodni! – mondta, mikor látta rajtam, hogy egy kicsit megrémültem a gondolattól, hogy az igazi, ahogy a társkereső nevében is olvasható, akár külföldön is élhet.  Mi van, ha átverés az egész? – kérdeztem, majd elmagyarázta, hogy ez nem egy megszokott oldal, ahova beregisztrálok és várom a leveleket, hanem egy komoly cég, ahol alapos szűrésen esnek át a jelentkezők, beleértve engem is.  

Keresésre felkészülni!

Miután felvettem a kapcsolatot a Match Made Abroaddal, hamarosan egy kedves hölgy hívott, hogy időpontot egyeztessen velem egy személyes találkozóra.

Elsőre furcsa volt egy ismeretlen személyes kérdéseire válaszolni, de az oldott hangulat és az ügyvezető, Kenyeres Nóra pozitív hozzáállása miatt hamar úgy éreztem magam, mintha egy barátnőmmel beszélgetnék egy délutáni kávé mellett. Nem egyszerűen ügyfélként bántak velem, hanem személyre szólóan beszélgettünk például arról, hogy mi a fontos számomra egy társban és milyennek képzelem el az igazit.

A megismerésem után megterveztük, hogyan is fog időben kinézni a társam megtalálása. Mivel a Match Made Abroadnál sok figyelmet fordítottak arra, hogy igazi partnert találjanak a számomra, ne komolytalan, futó kalandokat, ezért egy kicsit várnom kellett, de a türelem vörös rózsát terem, azt mondják.

Az álom valóra válik

Néhány hét elteltével Nóra hívott, hogy megtalálták a számomra leginkább megfelelő jelölteket. Az irodájukban be is mutatta nekem mindannyiuk profilját, így csupán annyi dolgom maradt, hogy eldöntsem, kivel szeretném eltölteni az első randevúmat.

Néhány nappal később sor került a gyertyafényes vacsorára, ami pont olyanra sikerült, mint amilyennek megálmodtuk. Szerencsére, Nóráék az első találkozó után sem engedték el a kezemet, mindent megbeszéltünk a vacsora után és arról is biztosítottak, hogy továbbra is mellettem állnak és segítenek, hogy ne vesszek el a randizás útvesztőjében.

És a végeredmény? Az első találkozó óta jó néhány hónap eltelt már, és Dáviddal továbbra is egy párt alkotunk. Így azt hiszem, elmondhatom, hogy az én álmom valóra vált. Most te következel!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást