Varázslatos átalakulás – ezért kell Neked is egy jó frizura!

Varázslatos átalakulás – ezért kell Neked is egy jó frizura!

Címlap / Egyéb / Varázslatos átalakulás – ezért kell Neked is egy jó frizura!

December elején a fejünkbe vettük, hogy egyik olvasónkat megajándékozzuk karácsony alkalmából. A Lakatos Márk Szalonnal közösen ezért nyereményjátékot indítottunk, amelynek nyertesét egy egyedülálló, exkluzív hairstyling csomaggal leptük meg.

A játék során számos szebbnél szebb, megindító, könnyfakasztó és megmosolyogtató történetet osztottatok meg velünk, így Nektek hála, karácsonyi díszbe öltözhetett a szívünk is. Ennyi szép emléket olvasva nem volt könnyű dolgunk a nyertes kiválasztásánál, ám végül egy kisgyermekes anyukánál, Maixner Ágnesnél szólalt meg a Bien angyalának csengettyűje.

Ági szeretne új életet kezdeni, amelyhez elengedhetetlen egy új frizura kialakítása. Mi ezzel a varázslattal segítettük Őt az út elején.

Izgatottan léptem be a szalon ajtaján, 1 éve nem jártam fodrásznál, ezért különösen nagy öröm volt számomra, hogy egy profi és neves szakembergárda fog velem foglalkozni.” – nyilatkozta Ági.

A Szalonban a hairstyling mindig beszélgetéssel kezdődik, hiszen rendkívül fontos, hogy megismerjük a vendég személyiségét, lelkét, szokásait, életmódját és stílusát, mert ez jelenti az első lépcsőfokot egy frizura kialakításánál.

A fókuszban Ági gyönyörű szemei, bájos mosolya és ragyogó egyénisége állt, ezt szerettem volna mindenképpen kiemelni az új hajszínnel és formával.” – mondta Mayer Krisztián mesterfodrász.

Nyertesünk rendkívül sok jó tanácsot kapott Krisztiántól hajápolással, formázással, helyes termékválasztással kapcsolatban, amit Ági a hétköznapokba is könnyen be tud illeszteni.

Ági átváltozásának történetét részletesen is nyomon követhetitek képgalériánkban és az alábbi videón:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást