Válaszokat keresel? Kérdezd meg az ingát!

Válaszokat keresel? Kérdezd meg az ingát!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Válaszokat keresel? Kérdezd meg az ingát!

Az ingát már ősidők óta használják, hogy egy kicsit is, de beleláthassanak a jövőbe, illetve, hogy fontosabb kérdésekben útmutatást adjon. Akár hiszel benne, akár nem, valamiért mégiscsak fennmaradt az idők folyamán ez a módszer…

Mire használható az inga

Az ingával számos dologra fényt deríthetünk: kérdezhetjük a jövőnkről, kikérhetjük véleményét a döntéseinkben.

Segítségével átláthatóbbá válnak bizonyos élethelyzetek, de mindehhez gyakorlás, és teljes én-üresség szükséges, hogy még véletlenül se befolyásoljuk az inga kilengését.

Segítő szellemek

Hogy ki mozgatja az ingát a megfelelő irányba?

Általában azok a szellemek, akiket segítségül hívsz. Ez leggyakrabban az őrangyal szokott lenni, hisz’ ő mindig a javadat akarja, tehát nem terelne tévútra.

Fontos, hogy mielőtt nekikezdenél, hívd őt, hogy válaszolja meg kérdéseidet!

Első lépések

Első lépésként az ingát folyó csapvíz alá kell tenni, hogy megtisztuljon, majd vedd pár percre a kezedbe, hogy átvegye a rezgéseidet.

Ügyelj arra, hogy más ne nyúljon az ingádhoz, csakis Te, ugyanis könnyen magába szívja mások energiáit, amik bezavarhatnak.

Ha mégis valaki megérintette, ugyanúgy helyezd vízbe, így újra megtisztulttá válik.

Szellemek hívása

Ahhoz, hogy megfelelően működjön az inga, hívd oda az őrangyalod, és kérd meg, hogy segítsen neked.

A legjobb, ha előtte kiszellőztetsz és gyújtasz egy-két füstölőt, hogy megteremtsd az oda illő hangulatot, majd meditált pár percet, hogy Te magad is lecsendesedj és befogadóbbá válj.

Igen-nem tisztázása

A kérdések csakis eldöntendőek lehetnek, tehát a válasz minden esetben igennek, vagy nemnek kell lennie. Hogy mégis a kettő közül melyiket üzeni az angyalod, az inga kilengése mutatja meg, ezért nem árt tisztázni, mi mit jelent.

Ez mindenkinél más és más, de általában az óramutató járásával megegyező irányba járó kör az igen, a nem pedig értelemszerűen a másik eset.

Viszont vannak olyanok is, akik azt kérik a szellemtől, hogy a kör alakú kilengés jelentse az igent, az egy vonalban mozgó pedig a nemet.  

Kérdés feltevése

Fontos, hogy a kérdésed minden esetben legyen pontos és világos. Sokszor megesik ugyanis, hogy nem írjuk körül megfelelően a kérdést, így téves választ kapunk.

Ügyeljünk arra, hogy szélcsendes helyen legyünk, lehetőleg az egyik szobában csukott ablaknál, hogy még véletlenül se befolyásolja semmi az inga mozgását!

Az ingázás időtartama

Az ingázás időtartama ne haladja meg az öt percet, mert ugyanúgy le tud merülni, mint egy akkumulátor. És nemcsak az inga, hanem a Te energiáid is megcsappanhatnak, ezért utána érdemes kimenni a levegőre, hogy újra feltöltődj!

Sokan egy bársony tarisznyában tárolják ezt a jósló eszközt, de jobb, inkább levegőre rakod, például a kertbe, vagy a teraszra!

Tévedhetetlen az inga?

A válasz egyszerű: nem. Sok minden befolyásolhatja az inga kilengését, például a szél, vagy akár te magad. A profi ingázók általában tudják és érzik, mikor működik helyesen. Fontos azt is tudni, hogy sok féle jövő lehet, és az eszköz csak azt mutatja meg, ami a legvalószínűbb az akkori gondolkodásod, cselekedeteid alapján.

Utad során ugyanis hozhatsz olyan döntéseket, melyek teljesen más irányba terelnek, ezért is érdemes bizonyos időközönként újra megkérdezni az ingát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást