Életmód / Ezotéria

Így válassz tökéletes karácsonyi ajándékot a születésnap szerint!

A karácsonyi készülődés tele van izgalmakkal, de nem kis stresszel is jár megtalálni a megfelelő ajándékot. Szerencsére az ezotéria most is a segítségedre siet: ha a párodnak,anyukádnak vagy a barátnődnek keresed a tökéletes ajándékot, nincs más dolgod, mit kiszámolni, milyen napon született, és máris megtudod, milyen ajándéknak örülne igazán. Persze, azért az sem árt, ha évközben odafigyeltél, miről áradozott a legtöbbet.

Hétfő

A hétfőn születettek igazi praktikus, megfontolt emberek, ám ez nem jelenti azt, hogy ne vágynának a kényeztetésre. Valószínűleg azonban maguktól sohasem adnának ki pénzt olyasmire, amire nincs igazán nagy szükségük, mert nyugodtabbak, ha félretesznek, vagy hasznos dologba fektetnek be.
Nekik érdemes olyan dolgot venni, amire maguk sajnálnák kiadni a pénzt: egy masszázsutalvány vagy egy kényeztető fürdőcsomag, esetleg egy elegáns parfüm garantáltan sikert arat náluk.

Kedd

A kedden születettekkel nem lesz egyszerű dolgod, mert a sablon ajándékokkal nem lehet lenyűgözni őket. Jó hír viszont, hogy az ajándék ára cseppet sem izgatja őket, a lényeg, hogy a meglepetés személyes legyen.
Szerezz egy dedikált példányt kedvenc könyvéből, vagy egy régi térképet a városról, ahonnan a családját származtatja. A lényeg, hogy az ajándék azt üzenje, figyeltél rá akkor is, amikor csak egy fél mondattal ejtett el egy információt, és megjegyzel mindent, ami vele kapcsolatos.

Olvastad már?  Ünnepélyes idézetek a szeretetről, amiktől igazán karácsonyi hangulatba kerülsz

Szerda

A szerdán születettek imádják a modern újdonságokat, ének-halnak a technikai kütyükért, ezért számukra valamilyen műszaki cikkel szerezheted a legnagyobb örömet.
Az persze már személyiségfüggő, hogy egy egy új mobiltelefon, egy barkácskészlet, egy konyhai robogép vagy egy e-book olvasó lesz, de ha villog, forog, és percekig lehet sorolni a műszaki adatokat, akkor nagy valószínűséggel sikered lesz vele.

Csütörtök

A csütörtöki születésűek igazán praktikus emberek, és többnyire ostobaságnak tartják az ajándékcsomagokat és a sablonajándékokat. A luxuscikkeknek sem igazán örülnek, egyrészt, mert többnyire nagyon elfoglaltak, másrészt, mert az ilyesmit legtöbbször pénzkidobásnak tartják.
Nincs mit tenni, bele kell törődnöd, hogy a csütörtöki születésűeknek nem a romantikus apróságokkal, hanem valami praktikus dologgal szerezhetsz örömet. A legjobb, ha megtudod, hogy mi az, amire valóban szüksége van.

Péntek

A pénteken születettek imádnak világot járni, kalandozni, ezért nem örülnek semminek sem úgy, mint egy utazásnak. Ha egy egzotikus utazásra nem is tudod befizetni a szerettedet, egy hosszú hétvégének, vagy egy utazáskor felhasználható kuponnak biztosan örülni fog, és hasznát is veszi.
Mivel a péntekiek szeretik a meglepetéseket, ha megengedheted magadnak, akár karácsony alkalmából is elviheted magaddal valahová.

Olvastad már?  6 csináld-magad hópelyhes projekt

Szombat

A szombaton születetteknek elég egyedi, jól körülhatárolt stílusa van mind az öltözködés, mind a lakberendezés terén, és elég kicsi az esély rá, hogy sikerül eltalálnod, mi tetszene neki.
Általában ő maga is jobban szereti, ha saját maga választhatja ki az ajándékát, már csak azért is, mert számára maga a vásárlás is kikapcsolódás. A legjobb, amit vehetsz neki, egy utalvány a kedvenc üzletébe, amit arra használ fel, amire csak akar.

Vasárnap

A vasárnapi születésűek kreatív, vibráló személyiségek, akik a legjobban olyan ajándéknak örülnek, amibe az ajándékozó a szívét is beletette.
Éppen ezért valamilyen kézzel készített aprósággal lepheted meg őket a legjobban, legyen az házi lekvár, kézzel készített szappan vagy fürdősó, ha névre szól, és te magad fektettél időt az elkészítésébe, a vasárnapi születésűeket biztosan lenyűgözöd vele.