7 vágygerjesztő fűszer

7 vágygerjesztő fűszer

Címlap / Stílus / 7 vágygerjesztő fűszer

Ha egy kicsit szeretnénk feldobni párkapcsolatunkat néhány afrodiziákummal, akkor nem kell egyből osztrigát és kaviárt rendelni. Elég, ha egyszerűen csak főzünk valami finomat, bár az már koránt sem mindegy, hogy milyen fűszereket használunk hozzá!

Petrezselyem

A petrezselyem az egyik legnépszerűbb lehetőségeke egyike, ha egyszerre szeretnénk ételünket és szexuális életünket is megfűszerezni.

Nem szabad túlzásba vinni a használatát, de bizonyított tény, hogy fogyasztásával meghosszabbítható a merevedés, ezáltal pedig javítható a szexuális együttlét.

Fokhagyma

Kellemetlen szaga miatt sokan nem szeretik alkalmazni, pedig a szexuális életen túl az egészségre is pótolhatatlan hatása van.

A teljesítőképességet javító hatása közismert, emellett kiváló értágító, javítja a keringést, ezzel pedig akár kisebb potencia zavarokra is jó hatással lehet.  

Vanília

A vanília aromájának a közérzetre gyakorolt hatása közismert.

Ugyanígy a szexuális életünkre is nagyon jó hatással lehet egy vaníliával ízesített sütemény, hiszen azon túl, hogy javítja a hangulatot és segít ellazulni, még kiváló potencianövelő hatással is rendelkezik.

Ideális desszert tehát mindkét fél számára!

Spárga

A spárga már évszázadok óta közismert afrodiziákum, több szakirodalomban is találkozhatunk vele.

Serkentőleg hat a nemi vágyra, ezt a képességét főleg a benne lévő A-vitaminnak, valamint magas fehérje-, foszfor-, kálium- és kalciumtartalmának köszönheti.

Zeller

A zellerből gyakorlatilag bármennyit fogyaszthatunk, csak jót teszünk vele a szervezetünknek, és nem utolsó sorban a szexuális életünk aktivitását is fokozzuk vele, mivel kiváló potencianövelő.

Ráadásul a fogyókúrázóknak és diétázóknak sem kell tartózkodni tőle, mivel nagyon alacsony a kalóriatartalma.

Torma

A torma nem csupán az erőnlétet fokozza, de egy olyan anyagot, az allilszulfocionátot is tartalmazza, amely élénkítően hat a férfi és a női nemi szervek érzékenységére egyaránt.

Éppen ezért az egyik legideálisabb afrodiziákum, mivel mindkét nemre pozitívan hat.

Szezámmag

A szezámmag jótékony hatásait szintén sokáig lehetne sorolni.

Mindez nagyrészt annak köszönhető, hogy nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára hasznos ásványi anyagokat, valamint rengeteg fehérjét, ami köztudomásúan jó hatással van a szexuális teljesítőképességre.

Főzni a párunknak

Nem kell tehát messzire menni, ha szeretnénk néhány afrodiziákumot az ételünkbe csempészni, elég a fentiek bármelyikét használni.

A fűszerek hatásán túl van azonban még egy fantasztikus afrodiziákum: a hangulat, ha a párunknak főzünk valami finomat. Ennek az ajzószernek a hatására lesz igazán teljes a hangulat és bensőséges az együttlét!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást