Utazás Lilabergbe: Izgalmas kalandok várnak a Milka életnagyságú társasjátékával

Utazás Lilabergbe: Izgalmas kalandok várnak a Milka életnagyságú társasjátékával

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Utazás Lilabergbe: Izgalmas kalandok várnak a Milka életnagyságú társasjátékával

Most nagyon különleges élményben lehet részed, ha ellátogatsz május 21-ig a budapesti Erzsébet térre. Itt ugyanis egy játékokkal teli mesevilág kelt életre, méghozzá nem hétköznapi módon!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, most ellátogathatsz a lila tehén mesebeli hazájában, Lilabergbe, megkóstolhatod az alpesi tejből készült Milka csokit, és még csak messzire sem kell menned hozzá? Nem, ez nem csak egy szép álom, ugyanis tényleg lehetőséged nyílik rá: Budapesten megépítettek egy különleges társasjátékot, amely a kiterjesztett valóság technológiájával a helyszínre varázsolja mindezt. Ehhez csak a telefonodra lesz szükséged: töltsd le az Alpesi utazás applikációt, majd sétálj fel a táblára, és máris kezdetét veheti a lilabergi kalandozás.

A napokban szerkesztőségünknek is lehetősége nyílt kipróbálni az életnagyságú játékot, és már-már tényleg olyan érzésünk támadt, hogy az alpesi dombok között sétálgatunk! A cél eléréséig izgalmas feladatokat kellett teljesíteni: válaszolnunk kellett a kvízkérdésekre, megtudhattunk rengeteg kulisszatitkot a Milkáról, volt lehetőség “tehénsimogatásra”, és a reklámokból ismert Novák ikrek is megelevenedtek. Persze ez csak néhány a legérdekesebb feladatok közül, hiszen nem szeretnénk elárulni, mi minden vár rád is Lilabergben!

A játék pedig egészen az utolsó mezőig tartogat izgalmakat, hiszen előfordulhat, hogy a céltól néhány lépésre állsz, de egy furfangos kérdés miatt a tábla felétől kell folytatnod a játékot. Ettől viszont csak még szórakoztatóbb lesz a program! És persze nem csak a győzelem jóleső ízéért érdemes végigmenni a pályán, ugyanis a játék végén egy isteni, alpesi tejből készült Milka csokival lesztek gazdagabbak.

Az életnagyságú társasjáték pedig Liptai Claudia érdeklődését is felkeltette, aki szintén élvezettel lépkedett a kalandos kihívásokat rejtő mezőkön. Az immáron két gyermekes anyuka elárulta, hogy már gyermekkorában is nagy rajongója volt a márkának, nemhiába, még a gyerekszobáját is Milka lilára festette.

Én tényleg nagyon kevés dologhoz szeretem adni az arcomat, de a Milka az, amihez őszintén nagyon kötődök, mert nagyon sokat jelent nekem. Gyermekkoromban nagy ritkán, ha összegyűlt annyi pénzünk, mindig ezt kértem édesanyámtól, hogy a diplomata boltból csak egy Milkát hadd kaphassak. Azóta is, amikor a sima alpesi tejcsokit kóstolom, lepereg előttem az összes gyerekkori emlék, az ízek, a szagok, mindenféle történés. Az pedig, hogy minderre most ilyen játékos és igazán különleges módon emlékeztetnek minket, egy teljesen magyar ötlet és fejlesztés keretében, kifejezetten nagyon szimpatikus.”– tette hozzá Claudia.

Semmiképp se hagyjátok ki a lehetőséget, látogassatok el május 21-ig ti is az Erzsébet téren lévő társasjátékhoz, és versenyezzetek, ki ér előbb a célba!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást