Kik a tündérek? Mi a különbség a tündér és az angyal között?

Kik a tündérek? Mi a különbség a tündér és az angyal között?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kik a tündérek? Mi a különbség a tündér és az angyal között?

Az angyalokról a legtöbben már hallottunk, de a tündérekről csak jóval később szerzünk tudomást. Kik ők, és mi a feladtuk? Doreen Virtue Gyógyítás tündérekkel című könyvében azt állítja, hogy itt vannak köztünk. Ő maga találkozni szokott velük, és segítséget is kért már tőlük. „Épp olyan valóságosak vagyunk, mint te, és irántad érzett szeretetünk is épp ennyire valódi” ‒ üzenik nekünk.

Hol élnek a tündérek?

Érzékelni fogod őket a levelek közül érkező fuvallatban, miközben belélegzed a virágok illatát, vagy a pázsit és a talaj kellemes szagát. Élvezni fogod jelenlétüket, amikor holdfényben fürdő bokrokat szemlélsz, vagy megnézel egy zsenge virágbimbót. 

Csodásan érezhetjük magunkat a közelükben. Jelenlétük vidámságot, játékosságot, és általában boldogságot okozhat. Természetes gyógyítók, akik segítenek abban, hogy elengedjük életünkből a félelmet és a sötétséget. Közvetlenül az állatok és növények fölötti asztrális síkon élnek, tehát ők félig megtestesült, félig a szellemvilágban élő lények.

Mi a küldetésük?

Azt kívánják tőlünk, hogy legyünk jók a Földhöz. Például ha sétálni megyünk, vigyünk magunkkal egy zacskót, amibe felszedjük a szemetet útközben. 
A tündérek szerint a szemetelő embereknek a szeretetenergiánkra van szükségük ahhoz, hogy spirituálisan fejlődjenek. Ez növelni fogja a természet iránti érzékenységüket, és így tudni fogják, hogy tetteik milyen hatással vannak az élőlényekre.
Gondoskodjunk a kiselejtezett dolgok újrahasznosításáról, és öblítsük el a dobozokat és palackokat, mielőtt a szelektív hulladékgyűjtőbe dobjuk őket. A tündérek létét ugyanúgy veszély fenyegeti, mint a földi élőlényekét. 
Minden alkalommal, amikor megölünk egy vadon élő növényt vagy fát, tündérek otthonát semmisítjük meg, mérgező rovarirtó- és tisztítószereinkkel szenvedést okozunk nekik. Amikor a szabadban tartózkodunk, megtisztítják körülöttünk a levegőt, gyógyítják energiamezőnket, hogy frissen és egészségesen térjünk haza. 

Angyalok vagy tündérek?

A tündérek cseppnyi méretük miatt határozottan különböznek az angyaloktól. Az ő magasságuk 3 és 30 centiméter között változik. Szárnyuk olyan, mint a pillangóké vagy a szitakötőké, míg az angyaloké tollas és madárszerű. 

A tündérekkel ellentétben az angyalok soha nem használják a szárnyukat, csak azért jelennek meg szárnyakkal, hogy fel tudjuk ismerni őket.
Az angyalok magasabb szférában élnek, mint a tündérek, akik asztrális lénye közelebb van az élőlényekéhez.

A tündérek védelmében

Akinek tündérek az őrangyalai, azoknak az életcélja általában a növények, az állatok vagy a környezet segítésével függ össze. Az ilyen emberek nem tudnak zárt helyiségben dolgozni, mert a vérmérsékletük azt kívánja, hogy a szabadban legyenek. Faiskolai dolgozók, állatgondozók, állatorvosok, erdészek, akváriumi dolgozók. 
Sokszor halljuk, hogy olyan embereket és élményeket vonzunk, amelyek illenek gondolati és érzelmi mintáinkhoz. Például negatív körülményeket és pesszimista embereket vonz, aki negatívan gondolkozik. Ilyen lények csatlakoznak hozzánk a szellemvilágból is. Tündérek veszik körül azt, akinek érdeklődési köre és céljai a tündérekéhez hasonló.

Találkozás a tündérekkel

Ha séta vagy bármilyen kinti tevékenység közben elkezdjük tudatosan a természet szépségeit figyelni, észrevesszük, milyen csodálatos dolgok vesznek minket körül: arcunkon érezni fogjuk a napsugarak, a szellő vagy az esőcseppek simogatását, hallani fogjuk, ahogy az eső kopog az esernyőnk szövetén, a madarak változatos énekét, a lombok susogását, látni fogjuk a tócsákban megcsillanó fényt, a fűszálak és a virágok frissességét és színpompáját.

Elhatározzuk, hogy ezentúl óvjuk majd a természetet, például úgy, hogy nem szemetelünk, a hulladékokat szétválogatjuk. Ha így teszünk, a tündérek örömére cselekszünk, akik hálájuk és szeretetük jeléül harmonikus, fiatal és egészséges állapotban tartanak minket. Önmagában az, ha kint vagyunk a természetben, fizikailag gyógyító hatással lehet.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!