<div>Tudtad, hogy az Eiffel torony és a Berlini fal is “házas”? 5 ember, aki objektummal házasodott össze</div>

<div>Tudtad, hogy az Eiffel torony és a Berlini fal is “házas”? 5 ember, aki objektummal házasodott össze</div>

Címlap / Szerelem / Esküvő / <div>Tudtad, hogy az Eiffel torony és a Berlini fal is “házas”? 5 ember, aki objektummal házasodott össze</div>

Parafília alatt a nem szokványos tárgyak, szituációk vagy személyek iránti szexuális vonzalmat értjük. A tárgyak iránt vonzódó emberek úgy gondolják, hogy szeretetteljes és kielégítő érzelmi kapcsolatban vannak imádatuk tárgyával, szó szerint. Nagy részük meggyőződése, hogy a tárgyaknak lelke van és képesek kommunikálni velük, illetve viszonozni érzéseiket. Ha eddig azt hitted, hogy a te szerelmi életed bonyolult, akkor íme öt ember, aki objektummal házasodott össze.

Joachim elvett egy gőzmozdonyt

A most 45 éves Joachim 12 éves korától kezdett el gyengéd érzelmeket táplálni tárgyak iránt. A férfi szerelőként dolgozik és egyik első szerelme egy elromlott radiátor volt. Ragaszkodik hozzá, hogy ez számára nem fétis, mert ő szexuális és érzelmi vonzalmat is érez házastársa, egy gőzmozdony iránt. Joachim szerint nagyon is lehetséges, hogy valaki „úgy tárulkozzon ki egy tárgynak, ahogy egy embernek sosem” és állítja, hogy szexuális kapcsolat is van közte és szeretett mozdonya között. 

Eija-Ritta hozzáment a Berlini falhoz

Eija-Ritta Berliner Mauer-nek már a vezetékneve is beszédes, ugyanis megváltoztatta és az jelenti: Berlini fal. Az 1979-ben „objektum szexualitással” diagnosztizált hölgy mindössze hét éves volt, mikor először látta a Falat a tévében. Képeket gyűjtött róla, majd egybekeltek egy kis ceremónia keretében. Technikailag Eija még mindig szűz, de ragaszkodik hozzá, hogy boldog kapcsolatban él „férjével”. 1989-ben, a Fal leomlásakor traumaként élte meg, hogy szerelmét „megcsonkították”. A Kínai Nagy Falat is vonzónak látja, de túl vastagnak találja, ezért továbbra is de hűséges „férjéhez”. Ugyanígy van ezzel Erika Eiffel is a nő, aki az Eiffel toronyhoz ment hozzá és ugyancsak felvette hites ura nevét.

Dave, aki a szexbabáját vette feleségül

A csak „Davecat” névre hallgató úriember 2000-ben fogadott örök hűséget szexbabájának, Sidore Kuroneko-nak, aki csaknem 6000 dollárba került. A negyven éves vőlegény és menyasszonya ujját egyforma gyűrű díszíti, melyre ez van gravírozva: „A szintetikus szerelem örökké tart”. Dave szerint felesége sok olyan dolgot is megad neki, amit addigi „organikus” partnerei nem tudtak, például mindig csendben van. Hogy Dave-nek milyen beszédes hölgyekkel volt eddig dolga, arról nem szól a fáma, de sokat csacsoghattak, ha végül egy műanyag baba oldalán találta meg a boldogságot. 

Amy egy hullámvasúttal kötötte össze életét

Amy Wolfe templomi orgonista Pennsylvaniából, aki 13 évesen szeretett bele egy gondola-szerű hullámvasútba. A most 35 éves nő azt mondja, azonnali mentális és fizikai vonzalmat érzett a szerkezet iránt, de senkinek nem mert beszélni szerelméről. Az évek során több, mint 3000 alkalommal ment a hullámvasúton, mielőtt kimondta volna a boldogító igent. Férje csavarjait és kis darabjait minden nap magával hordja a zsebében, így „mindig együtt lehetnek”. Amy nem féltékeny arra, hogy másik is felülnek szerelmére és sikongatnak rajta. Férjezett neve Weber, ami a hullámvasutat gyártó cég neve. 

Emma és Jake, azaz ember és hi-hi torony frigye

Egy brit nő – aki nem vállalja vezetéknevét – beleszeretett hi-fi rendszerébe, akit ő Jake-nek becéz. Állítása szerint Jake azért más, mint a többi „férfi”, mert „szilárd, megbízható és gyönyörű”. Mikor elromlik, megjavítja és átlagosan naponta kétszer szeretkeznek. Emma azt mondja, szívesen járna el többet otthonról és szeretne új barátokat szerezni, de fél, hogy megszólják szokatlan férje miatt.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást