A kedvenc trükkjeink IKEA bútorokhoz, hogy magazinba illő otthont teremts

A kedvenc trükkjeink IKEA bútorokhoz, hogy magazinba illő otthont teremts

Címlap / Otthon / Dekor / A kedvenc trükkjeink IKEA bútorokhoz, hogy magazinba illő otthont teremts

Okos rendszerezők

Az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb IKEA-trükk: ezek a kis fűszertartó polcok keskeny kialakításuk miatt szinte bárhol elférnek, és remek tárolói lehetnek azoknak az apró-cseprő dolgoknak, amik egyébként csak elkallódnának. Merd másra is használni őket, mint amire eredetileg tervezték!

Több funkciós bútorok

Egy strapabíró és két irányban is állítható könyvespolc olyan, mint egy elem a tetriszben: csak rajtad múlik, hogyan építed be a szobádba, és mire használod a felületét. Az ülőke az ablak alatt, de akár az ágyad is lehet egyben szuper tárolóhely is, de a szekrényeket térelválasztónak vagy akár munkalapok lábának is használhatod.

Mixeld egyedire!

Nem kétséges, hogy a lapra szerelt bútorok között sokkal olcsóbb darabokat is találsz, mint amennyi az egyedi dizájner darabok ára, de érthető, ha zavar, hogy a lakásod kezd úgy kinézni, mint egy katalógusfotó, és az összes szomszédod lakásában is pont olyan az éjjeliszekrény, mint nálad… Ha megfizethető, de egyedi bútorokat szeretnél, akkor tekints ezekre úgy, mint alapanyagokra, amiket akár bolhapiacokon, használt cikk kereskedésekben vagy kézműves termékeket forgalmazó üzletekben beszerzett lábakkal, fogasokkal egészítesz ki, de egy szép asztallapra is kerülhet IKEA-s láb. Így sokkal kedvezőbb áron lehet valóban egyedi bútorod.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást