Trendi alkalmi szemsminkek galériája

Trendi alkalmi szemsminkek galériája

Címlap / Stílus / Arc / Trendi alkalmi szemsminkek galériája

A lagzik, partik és egyéb elegáns események alkalmi öltözeteihez gyönyörű smink dukál. Lássunk most néhány ragyogó szemfestési tippet, hogy tekinteted még tündöklőbb legyen!

Fehér választó ív

Különleges ez a füstös pink és meleg bézs párosítás, amit az alsó szemhéj mentén és a szem külső sarkán felfelé ívelő fehér szemfesték igazán kiemel.
Fekete tusvonallal kontúrozva vadító szemsminket kapunk.

Zöldek párosítása

Egy igazi üde, nyárias szemsmink, amihez mindössze 3 szemceruza és jó kézügyesség szükséges. A két egymáshoz és a szemedhez illő zöld színt vidd fel a felső és az alsó szemhéjad mentén úgy, hogy a szem külső sarkában hosszan felfelé íveljen.
A fehér szemceruzával fényt adhatsz tekintetednek, amivel az alsó pillák mentén kontúrozd a szemed.

Alsó kontúr

A szem fehérségét a legjobban egy sötét alsó kontúrral lehet hangsúlyozni, amely alá egy vibráló kék árnyalat kerül.
A felső szemhéjat ne kontúrozzuk, mert optikailag kisebbítjük a szemet, mindössze natúr szemhéjpúderrel fessük ki. Természetesen szempillaspirállal fejezzük be a műveletet.

A szivárvány színei

Ha igazán egyedi elegáns szemfestésre vágysz, ez a több színű smink Neked van kitalálva! A korallszín, orgonaszín, azúrkék és arany párosítása a képen látható módon történik.
Figyeljünk arra, hogy csak diszkrét, kis arányokban fessünk, ellenkező esetben közönségessé válhat a smink. A felső pillák mentén húzzuk ki fekete tussal és a szempillaspirálról se feledkezzünk meg.

Pink füstös

Bármilyen szemszíned is van, ez a hideg pink árnyalat biztosan jól fog állni! Sötétbarna füstös szemhéjpúderrel összesatírozva szexi, titokzatos hatást érhetünk el. A szem külső sarkából induló fehér szín gyönyörű ívet ad a szemnek.

Bézs és szürkés lila

A zöld és barna szemszínű nők egyik legelőnyösebb szemfesték árnyalata a lila. Semleges bézzsel párosítva meleg, titokzatos hatást érhetünk el, főként ha a kontúrokat elmossuk és füstös hatást hozunk létre.
A felső szemhéj középső részére világos bézs kerül, optikailag nagyítva és kerekítve a szemet.

Elegáns világoskék

A szem külső ívére satírozzunk világoskék szemhéjpúdert, a felső pillák mentén és a szem belső sarkában pedig húzzunk egy vékony, de határozott fekete tusvonalat.
Szempillaspirállal hangsúlyozzuk még jobban a tekintetet. A kék színt csak abban az esetben válaszd, ha barna, szürke vagy kék szemeid vannak.

Szivárvány szemek

A szem belső sarkába halvány púderszín kerül, a szemöldökcsont mentén, a szem külső sarkába halvány zöld árnyalat van festve.
Hűs hatású kék szemfestékkel keretezzük a szem külső V részét, majd szempillaspirállal fejezzük be a műveletet. Figyeljünk arra, hogy a színek határvonalai összemosódjanak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást