A húsvét tagadhatatlanul a finom falatokról szól. A legnagyobb előnye ennek az ünnepnek a többivel szemben azonban az, hogy a hagyományos ételek többsége, melyet ekkor fogyasztanak, a legtöbb diétába beilleszthető. Többek között a sonka és a tojás is kiváló fehérjeforrást biztosít! A legrizikósabb pontot a sütemények jelentik, de nem kell aggódni, rengeteg egészséges verzióból választhatunk, melyek legalább olyan finomak, mint az eredeti receptúrák!
170°C-ra előmelegítjük a sütőt. Minden hozzávalót egy mixerbe teszünk, és alaposan elkeverünk! A kész masszát egy kenyérsütő formába töltjük. Ízlés szerint szórhatunk bele aszalványokat, étcsokoládé darabokat vagy mogyorót. 20-25 percig sütjük, majd kihűlve önmagában, vagy valamilyen gyümölccsel, krémmel fogyasztjuk!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!