Teszteld! Most megtudhatod, hogy mi lenne számodra a tökéletes újévi fogadalom!

Teszteld! Most megtudhatod, hogy mi lenne számodra a tökéletes újévi fogadalom!

Címlap / Életmód / Lélek / Teszteld! Most megtudhatod, hogy mi lenne számodra a tökéletes újévi fogadalom!

Eltelt egy újabb év és fogadjunk, hogy már fogadalmak hada van a fejedben. Ahelyett, hogy rengeteg betarthatatlan ígérettel kezdenéd az évet, most válassz ki egyet, amit majd teljesítesz is! Teszteld, melyik fogadalomra lenne leginkább szükséged újévkor.

0%

Mit csinálnál legszívesebben egy hétvégén, amit egyedül töltesz?

Melyik az a tulajdonságod, amivel szívesen szakítanál?

Amilyen a szilveszter, olyan lesz az éved?

Akkor töltődöm igazán, ha…

Válassz egy filmet!

Teszteld! Most megtudhatod, hogy mi lenne számodra a tökéletes újévi fogadalom!
Több énidő

Vedd észre, hogy amire leginkább szükséged van, az több idő önmagad társaságában. Család, barátok és kollégák nélkül, amikor csak Te létezel. Mindenféle betarthatatlan fogadalom helyett, inkább ígérd meg magadnak, hogy jövőre nem hanyagolod el magad, mert csakis így tudod majd másoknak is megadni a kellő törődést. Most te jössz, ez a te éved lesz! Nem kell mást megfogadnod magadnak, csak azt, hogy többször csinálod azt, ami neked jól esik és nem folyton másokat helyezel előtérbe.
Egészségesebb élet

Nem kell lemondanod a finom falatokról, viszont kezdj el tudatosabban élni, amibe az egészséges élet is beletartozik. Mert hiába a szép ruha, a sok körítés, ha nem vagy jól a bőrödben, akkor semmi sem fog jól működni az életedben. Nem kell drasztikus lépéseket tenned, csupán kezdj el többször főzni magadra, élj aktívabban a mindennapokban és figyelj oda az elegendő alvásra is. Cukor helyett válassz valamilyen természetes édesítőt, néha hagyd otthon a kocsidat és sétálj egy nagyot, a telefonod nyomkodása helyett, pedig feküdj le időben. Ezek apró, betartható fogadalmak, melyek akár az egész életedet is megváltoztathatják.
Nyitottság

Most őszintén! Nem lettél kicsit zárkózott az évek során? A másoktól való elszigetelődés könnyen szokássá válhat, amitől feltehetően már nagyon szabadulnál. Akkor most az elsődleges fogadalmad a nyitottság legyen, ami lehetővé teszi, hogy új, izgalmas emberekkel is kapcsolódj. Kimozdít a komfortzónádból és ki tudja, talán még a Nagy Ő is bekopogtat majd az ajtódon. Persze csak képletesen, mert ahhoz, hogy megtaláld Őt, el kell hagynod a lakásodat és kimozdulnod a nagyvilágba. Mostanra már látod, hogy a bezártság nem hozta el várt a boldogságot számodra, szóval próbálkozz inkább a nyitottsággal.
Bátorság

Annyi mindenbe akartál belevágni az évek során, de mindig győzött a félelmed? Akkor tudunk számodra egy jó fogadalmat! Ez pedig a bátorság, minek birtokában nem létezhet a félelem. Eleinte mindenkinek nehéz legyőzni a megszokott félelmét, de amint szembenézel vele, már nem lesz hatalma feletted. Ez azt jelenti, hogy többször kell beleugranod váratlan helyzetekbe és az onnan merített önbizalom majd kellő bátorsággal lát el a folytatáshoz.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!