Milyen fogadalmat kellene tenned 2023-ra? Teszteld!

Milyen fogadalmat kellene tenned 2023-ra? Teszteld!

Címlap / Életmód / Lélek / Milyen fogadalmat kellene tenned 2023-ra? Teszteld!

Szinte nincs olyan ember, aki ne tenne újévkor fogadalmat, vagy legalább elhatározást, akár saját magában. Neked vajon milyen területen kellene változtatnod?

0%

Milyen az a nő, akire felnézel, akivel szívesen cserélnél?

Mi az, amivel már sokszor próbálkoztál újévkor?

Szerinted milyen egy ideális nyaralás?

Hogyan képzeled el magadat egy boldog jövőben?

Szerinted milyen könyv segítene neked most a legtöbbet?

Melyik az a felsorolásból, ami általánosan jellemző rád?

Az alábbiak közül szerinted miből van kevés az életedben?

Milyen fogadalmat kellene tenned? Teszteld!
Változtatsz az életmódodon

Az idei fogadalmadnak – talán már nem először – az életmódodra kellene koncentrálnia. Ezúttal viszont nagyon fontos lenne, hogy ne rövidtávú célokat tűzz ki magadnak, tehát ne egy szimpatikus diéta mellett tedd le a voksodat, hanem próbáld meg gyökerestől felforgatni az életmódodat. Sajnos semmi sem olyan hatékony hosszútávon, mintha igyekszel teljesen új alapokat teremteni saját magad számára. Lehet, hogy kicsit lassabban érsz el a céljaidig, de a lényeg az, hogy el fogsz érni!
Felhagysz a káros szenvedélyeiddel

A káros szenvedélyek, mint amilyen a dohányzás, az alkoholfogyasztás, vagy éppen a túlevés különösen erőteljesen károsítják az egészségedet, ezért valóban ildomos lenne minél előbb megszabadulnod tőlük. Sajnos erre vonatkozóan nincs aranyszabály, mert mindenkinek más módszer válik be, de az biztos, hogy minden változtatásnak az alapja az elhatározás. Ha ezt te az évkezdéshez tudod kötni, akkor az tökéletes, de ezúttal vázolj fel magadnak egy részletes tervet és nézd meg, hogyan, hol tudsz segítséget kérni, ha elakadnál!
Újragondolod a párkapcsolatodat

Az idei évben a legnagyobb feladatod az lenne, hogy újragondold a magánéletedet, azon belül is a párkapcsolatodat. Ez nagyon fontos számodra, de vajon minden a terv szerint alakul? Minden arrafelé halad, amerre te is szeretnéd? Az biztos, hogy legdrágább kincsünket, az időt nem fogjuk már visszakapni, ezért számodra sem mindegy, hogyan, milyen formában telnek a közösen eltöltött hónapok, évek. Ha tiszta lappal kell kezdened, akkor nem érdemes halogatnod – a nyílt és őszinte kommunikációt semmiképpen.
Jobban koncentrálsz magadra

Manapság mindenki rohan, mindenkinek sok feladata van, és úgy tűnik, ebbe te is belecsúsztál egy kicsit. Érthető, ha nem a pihenésről szóltak az elmúlt hónapjaid, de nem szabad hagynod, hogy a túl sok teendő elhatalmasodjon rajtad, hiszen ez nem csak mentálisan, hanem fizikálisan is le fog meríteni – ami egyúttal a betegség esélyét is magában hordozza. Az idei évben meg kell találnod a módját, hogy te is fel tudj töltődni, ki tudd pihenni magadat, és neked is legyen lehetőséged szabadon dönteni arról, hogyan osztod be az idődet.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!