Teszt: A személyiséged alapján ez a neked való koktél (Recepttel!)

Teszt: A személyiséged alapján ez a neked való koktél (Recepttel!)

Címlap / Életmód / Receptek / Teszt: A személyiséged alapján ez a neked való koktél (Recepttel!)

Ha nem tudod, melyik koktéllal kezd az ismerkedést a különleges italokkal, töltsd ki kvízünket! Megmondjuk, melyik lesz a nyerő íz a te esetedben!

0%

Hogyan képzeled el a koktélozást?

Melyik a kedvenc fagylaltod?

Válassz egy zenekart koktélozáshoz!

Mikor van a legjobb idő a koktélozásra szerinted?

Teszt: Melyik koktél illik hozzád? (Recepttel!)
A te italod az Acapulco

Acapulco koktél recept

Egy krémes, édes, egzotikus koktél passzol legjobban szenvedélyes, de életszerető személyiségedhez. A recept az alábbi: Tegyél a shakerbe tört jeget, és önts bele egy rész tequilát, egy rész fehér rumot és fél rész kókuszlikőrt, 2 rész ananászlevet és egy rész grapefruit levet. Egy pohárba tölts tört jeget, majd szűrd rá a shaker tartalmát, és ha igazán meg akarod adni a módját a koktélozásnak, tegyél rá egy koktélcseresznyét is!
A te italod a California Dream

California Dream koktél

A te koktélod egy elegáns, kifinomult ital, nem túl édes, de nem is túl száraz, izgalmas, mégsem tolakodó. A hozzád illő italt így készítheted el: A shakerbe rakj jégkockákat, majd önts bele 2 rész tequilát, fél rész száraz és egy rész édes vermutot, rázd össze, majd szűrd az italt koktélos pohárba egy finom koktélcseresznyére. Nem érdemes túldekorálni, ennek az átlátszó italnak a megjelenése is hozzátesz az élvezeti értékéhez.
A te italod a Collins

Collins koktél recept

Egy frissítő, pezsdítő ital illik hozzád, hiszen te is mindig nyüzsögsz, zsizsegsz, és szeretsz a dolgok sűrűjében lenni. A koktélozás neked felfrissítő kikapcsolódás, nem álmos italozás egy bőrkanapéban. Az ital elkészítéséhez egy magas poharat tölts fel jégkockával, majd önts rá fél rész cukorszirupot, egy rész citromlevet és két rész gint. Engedd fel az egészet 4 rész szódavízzel, és ízlés szerint díszítsd citrusok héjával, valamint egy színes szívószállal.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást