Teszteld! Milyen hosszúságú haj illik a legjobban hozzád?

Teszteld! Milyen hosszúságú haj illik a legjobban hozzád?

Címlap / Stílus / Haj / Teszteld! Milyen hosszúságú haj illik a legjobban hozzád?

Egy nő egyik legnagyobb dilemmája a haja. Nehéz megtalálni az ideális színt és a hajhosszt, de egy jó fodrász és ez a kvíz segít!

0%

Miben érzed magad a legjobban?

Mi az, ami a legjobban hiányzik, ha otthon felejted?

Melyik karakter lennél a Jóbarátokból?

Melyik könyvet vinnéd magaddal egy lakatlan szigetre?

Milyen itallal kezded a napodat?

Rövid, félhosszú vagy hosszú haj? Ez a frizura illik legjobban hozzád
Rövid

Rövid haj

Te egy igazi rövid hajú vagány vagy, aki szereti a szabadságot, és még a fürtjeidnek sem engeded meg, hogy ebben korlátozzanak. Rövidre nyírt hajjal is nőies és szuper szexi vagy, és azt is tudod, hogy bár a rövid haj sokszor kényelmesebb, ugyanannyi törődést igényel. Szerencsére ez számodra nem jelent gondot, hiszen szeretsz jól kinézni, és teszel is ezért, de szabad szellemedhez és vadóc, vagány stílusodhoz az arcvonásaidat legjobban kiemelő rövid fazon illik.
Félhosszú

Félhosszú haj

Te vagy az, aki szeret biztosra menni, aki szívesen jár az arany középúton, és aki úgy érzi, már túl sokat elért ahhoz, hogy most kockáztasson. Szeretsz mindig kifogástalanul megjelenni, de azt nem szereted, ha a külsőd mindig ugyanolyan. Számodra a félhosszú haj a legideálisabb, mert ezt kedved szerint alakíthatod, de ha csak megmosod és megszárítod, akkor is jól fog mutatni. Kevés vele a gond, mégis szép, és te éppen ezt szereted benne.
Hosszú haj

Hosszú haj

Fontos számodra a természetesség, az érzéseid megélése, és mások talán romantikus alkatnak tartanak, de szerinted csak van érzéked ahhoz, hogy a pillanatnak élj. Szereted kifejezni a nőiességedet, és örömet lelsz az apró dolgokban, például abban, ahogy a szél a hajaddal játszik. Te a hosszú hajjal tudod legjobban kifejezni az egyéniségedet.

Oszd meg az eredményed:

Csak rajtad áll, mihez kezdesz a fürtjeiddel, de kvízünkkel segíthetünk kitalálni, hogy melyik fazon illik hozzád a legjobban!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!