Tényleg szerelmet hoznak az online társkeresők?

Tényleg szerelmet hoznak az online társkeresők?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Tényleg szerelmet hoznak az online társkeresők?

Ezen héten azok az olvasóink mesélik el történetüket, akik az interneten, vagy egy applikáción keresztül ismerték meg szerelmüket, és akik szerint (ha eddig nem tetted) érdemes kipróbálnod ezt az ismerkedési formát!

Vanda (28), online marketinges

„Az Erasmus program alatt zúgtam bele egy francia srácba, aki miatt ki is költöztem Franciaországba. Az elején minden tökéletes volt, de végül csúnya szakítás lett a vége, és összetörve jöttem haza.

Akkor már sok ismerősöm használtan a Tindert, és gondoltam, én is kipróbálom. Alig akarja elhinni valaki, de egyetlen egy embert néztem meg, akivel elkezdtem csetelni, és most ő a pasim.

Nagyon szeretjük egymást, nemrég összeköltöztünk, és azóta sem értem, hogy lehettem ennyire szerencsés!”

Zita (32), gyógyszertári asszisztens

„Amikor 28 évesen 7 év után szakítottam a pasimmal, teljesen kikészültem, borult minden, amit elterveztem. Egy jó darabig nem is ismerkedtem, de közben már vágytam arra, hogy megállapodjak. Aztán kezdtem elkeseredni, mert sem a munkahelyemen, sem az ismerőseim körében nem találkoztam olyan férfival, aki egy kicsit is megfogott volna.

Na és akkor jött be a Tinder, amit le is töltöttem, és nagyjából 30 pasit néztem meg, mire elkezdtem beszélgetni az egyikkel. Ő most a férjem, 1 hónapja házasodtunk össze. Semmi izgalmas nem történt az ismerkedésünk alatt, azon kívül, hogy gyorsan egymásba szerettünk, és ez nem valósult volna meg, ha nincs ez az applikáció. Én azóta is mindenkit arra bátorítok, hogy ne zárkózzon el az online társkereséstől.”

Emma (31), tanár

„Én már akkor is fent voltam különböző társkereső oldalakon, amikor még a legtöbben cikinek tartották ezt, és nem volt annyira elfogadott, mint manapság. Rengeteg levelezésen és randin voltam túl, mire megismertem egy srácot, akivel összejöttünk, és egészen jól megvoltunk, de 5 év után sem akarta megkérni a kezemet. Szerettem volna előrébb lépni, ő viszont nem, így otthagytam.

Újra belevetettem magamat a társkeresésbe, és találkoztam is kedves, helyes fiúkkal, de egyik sem volt az igazi. Pár hónap kellett, mire az exem észbe kapott, és felkeresett, hogy szeretné újrakezdeni, mert rájött, hogy én vagyok az Igazi.

Egy kisebb huzavona után újra összejöttünk, és azóta már össze is házasodtunk!”

Éva (29), ingatlanügynök

„Maximálisan úgy gondolom, hogy manapság az online társkeresők a legjobb módjai az ismerkedésnek, hiszen mindenki rengeteget dolgozik, és ezzel sok felesleges kör megspórolható. Én is így ismertem meg a szerelmemet, de azért előtte jó sok békát meg kellett csókolnom.

Sok randin vagyok túl az ilyen oldalakon megismert fiúkkal, voltak köztük borzalmas esték, de van, aki azóta az egyik legjobb haverom, míg egy másik a munkahelyváltásnál segített.

A párom is több lánnyal találkozott előttem, de megérte a sok megpróbáltatást, mert odavagyunk egymásért!”

Fanni (3), aerobik edző

„Az egyik barátnőm regisztrált egy ilyen oldalra, és mivel mindig elszúrta az elején, megkért, hogy én cseteljek az egyik fiúval, mert szerinte én lazább vagyok. Nem tartottam túl jó ötletnek, de bevállaltam, és az egyik sráccal nagyon jól elbeszélgettünk. Kezdtem megkedvelni, de ezt persze a barátnőmnek nem mondtam.

Aztán találkoztak, és a srác érezte, hogy valami nem oké, hogy akit élőben lát, az máshogy beszél és poénkodik, mint akivel csetelt. Ezek után a barátnőm bevallotta neki a dolgot, és a pasi elkérte a számomat. A barátnőmmel ugyan összevesztem, de megismertem életem szerelmét, akivel már egy közös gyerekünk is van!”

Neked van hasonló sztorid? Írd meg nekünk!

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!