6 téli tevékenység, mellyel elfoglalhatod magadat a tavaszi kertész szezonig

6 téli tevékenység, mellyel elfoglalhatod magadat a tavaszi kertész szezonig

Címlap / Otthon / Kert és terasz / 6 téli tevékenység, mellyel elfoglalhatod magadat a tavaszi kertész szezonig

A rövidebb nappalok és a fagyos időjárás miatt a tél nem kecsegtet túl sok izgalommal – már ami a kertészkedést és az otthoni kinti elfoglaltságokat illeti. A keményre fagyott talaj és a hűvös hőmérséklet ellenére azonban mégis vannak olyan tevékenységek, melyekkel a kert szerelmeseiként lefoglalhatjuk magunkat a tavasz beköszöntéig.

A hideg időjárásban senki sem szeret a kertben tenni-venni, mert hát valljuk be, nincs túl sok opciónk ilyenkor, hogy mit is csinálhatnánk odakint.  De mégis akkor mivel foglalhatjuk el magunkat, hogyha mindenünk a kert, és a hideg hónapok alatt is szeretnénk kiélni az udvarunkra és az abban való tevékenykedésre irányuló csillapíthatatlan vágyunkat? 

Ha igazi „kertészek” vagyunk, számos tavasz-váró tevékenység vár ránk, melyet beiktathatunk a mindennapjainkba. Bár a fagyos hónapok nem olyan termékenyek és aktívak, mint a zöldellő tavaszi időszak, kertünket és fészerünket igenis fel lehet készíteni a megújulásra – még ha csak gondolati síkon is. Neked van már terved a következő növény ültetési szezonra? Összeállításunkban 6 tippet adunk arra vonatkozóan, hogy hogyan várhatod a tavaszt kis kertedet illetően:

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!