Tejszínes-tárkonyos tésztacsoda gombával

Címlap / Életmód / Receptek / Tejszínes-tárkonyos tésztacsoda gombával

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Hófehér kalapjával, kellemesen enyhe ízével világszerte a legnépszerűbb és legkönnyebben hozzáférhető gombafajta a termesztett csiperke. Közkedveltségét nevének változatossága is mutatja. Sampinyonnak is nevezik a gomba francia nevéből eredően.

Hozzávalók:

500 g sampinyon gomba 2 dl főzőtejszín só bors tárkony kakukkfű 1 evőkanál olíva olaj 500 g masni tészta (durum)

Elkészítés:

A megtisztított gombát felszeleteljük. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olíva olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a gombát.

Oldalak: 1 2

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/2
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!