Tavaszi/nyári kiegészítők 2011

Tavaszi/nyári kiegészítők 2011

Címlap / Stílus / Divat / Tavaszi/nyári kiegészítők 2011

A megfelelő kiegészítők teszik igazán lenyűgözővé öltözetünket. Hogy mely táskák, ékszerek és sálak lesznek az idei meleg szezonban divatban, azt az alábbiakban megtudhatod.

Ralp Lauren

A romantikus préri hangulatát idézi Ralph Lauren tavaszi/nyári kollekciója. A rolytos bőr ruházat mellett a kiegészítők is ezt a cowgirl stílust hordozzák: rolytos táskák, hatalmas csatos bőrövek. Még a gyönyörű csipkés blúzok és romantikus lágy esésű ruhák is hatalmas bőrökkel voltak kiegészítve. A nyakkendőként hordott vékony sál egy másik jellegzetes kiegészítője a kollekciónak.


Fotó Vogue.com

Moschino

A luxus-elegancia jegyében született meg a Moschino tavaszi/nyári kollekció. A kiegészítőkön és ruhadarabokon is gyakran visszatérő minta a babos. Sikkes fehér kalapok, hatalmas napszemüvegek, babos fejkendők, súlyos aranyfülbevalók és mintázott karperecek jellemzik Moschino kiegészítőit.


Fotó Vogue.com

Missoni

A 60-as, 80-as évek olasz divatjából mertett ihletet Missoni, ám meglepő kiegészítőivel szakított a klasszikus trendekkel: hatalmas sötét kalapok, különleges geometriai formákkal tarkított sálak és táskák, bizarr szemüvegkeretek. Az afrikai stílusból mertítve ihletet, minden ruhadarabnak és kiegészítőnek vibráló, élénk színei vannak. A kollekcióban gyakran visszatérő kiegészítő a színes medálokkal díszített lánckarkötő.


Fotó Vogue.com

Marc Jacobs

Vidám, tavaszias színekben látja Marc Jacobs a tavaszi/nyári divatot. A könnyű plikktáskák élénk bőrjei lakktól csillognak, hatalmas kalapok egészítik ki a 70-es évek inspirálta nőies öltözeteket. A kollekcióra jellemzők a csokros nyakdíszek és a táskákon is jelenlevő finom színkombinációk – hibiszkus, mályva, rózsaszín, mandarin. A hajakban csodálatos orchideák vannak tűzve és színes tollak díszítik a japán szandálokat.


Fotó Vogue.com

Giorgio Armani

A tavaszi/nyári Armani-stílus első látásra egyszínűnek tűnhet, ámde a különböző anyagok és a sötétkék ezernyi árnyalata a nyári estéket idézi. Armani tudja, hogy a sötétkék lehet a nők számára az új fekete, hisz mindenkit csinosít és mindenkinek jól áll. Kiegészítőiben az egyszerűséget és luxust jelenítette meg – sötétkék drágakövek és bőrkiegészítők.


Fotó Vogue.com

Blumarine

Zodiákus függők, tigrisminták, széles bőrkarperecek, párducmintás selyemsálak és rolytos táskák jellemzik a Bluemarine 2011-es tavaszi/nyári kollekció kiegészítőit. Az öltözetek 70-es évek ihletésű ibizai hangulatot tárják elénk, mindazzal a vidám, szexy töltettel, amit egy forró nyár ígérhet nekünk.


Fotó Vogue.com

Bottega Veneta

A kollekció kiegészítőkben is a 70-es 90-es évekből mertett ihletet, a minimalizmus jegyei a szelíd könnyedséggel párosulnak- nagy szatyór-táskák elegáns, keskeny pántokkal, vékony övek (a bőszabású nadrágokon), finom bőrkarperecek.


Fotó Vogue.com

Phillip Lim

A divattervező az idei tavaszi/nyári szezonra minimalista kollekciót hozott létre, a letisztult szabású öltözeteket finom kiegésztőkkel párosította. Kollekcióját a semleges színek jellemzik (bézs, csontszínek). A zakókat stílusosan vékony övvel kötötte át derékban. Nappali viseleteihez bőrszínű kézitáskákat választott, a kicsit estélyibb flitteres ruhákhoz pedig fekete, cipzáros plikkeket.


Fotó Vogue.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást