Idén tavasszal mindenki így hordja majd a haját – inspiráció és lelőhelyek

Idén tavasszal mindenki így hordja majd a haját –  inspiráció és lelőhelyek

Címlap / Stílus / Idén tavasszal mindenki így hordja majd a haját – inspiráció és lelőhelyek

Az idei év is rendhagyó lesz a trendek szempontjából, hiszen ki tudja, meddig kell még viselni a maszkokat az arcunkon, ami elég erős korlátokat szab például a sminkben. Nem csoda, hogy egyre több frizura trend lát napvilágot, amivel ellensúlyozni tudjuk kicsit mindezt. 

Nem tudom, hogy vagytok vele, amit én imádok a trendekben, hogy mindig találok bennük egy régebbi, klasszikus vonalat, amit aztán valahogy évről-évre frissebbé tesznek. Már egy apró csavar is igen sokat tud dobni a frizurán, szóval lássuk, melyek azok az irányzatok, amelyeket most tavasszal mindenképp érdemes kipróbálni. 

Csit-csat rétegezve

Emlékszem, pár éve még el se tudtuk volna képzelni, hogy az anyukáink, nagymamáink retro csatjaival tűzzük meg a frizuránkat, ezek a modern darabok azonban annyira jól néznek ki, hogy szerintem már nem csak én vagyok nyitott egy ilyen hajbavalóra. És bár ezek a csatok már egy ideje futnak, idén ér túlzásba is esni velük. Tehát a szabály, hogy nincs szabály – itt nem érvényes most a kevesebb több elve! 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

Luxus márkájú hajcsat
mytheresa.com
(háttér: ZeninaAsya/depositphotos.com)

Masniparádé 

Pici korom óta rajongok a masnikért, úgyhogy ez a trend az egyik kedvencem idén. Akár copfba, akár fonatba vagy csak simán hajpántként viseljük őket, olyan kis finommá és nőiessé varázsolja az egész szettünket. Egy masni tökéletes kiegészítője a tavaszi outfiteknek!

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

Nagy selyem masnik
H&M
(háttér: ZeninaAsya/depositphotos.com)
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást