5 örök tavaszi alapdarab, amivel üdítően divatos leszel

5 örök tavaszi alapdarab, amivel üdítően divatos leszel

Címlap / Stílus / Divat / 5 örök tavaszi alapdarab, amivel üdítően divatos leszel

Reményeink ellenére úgy tűnik, még jó ideig velünk marad a vírus, de legalább már nem vagyunk bezárva a négy fal közé, nincs olyan korán sötét és megjelentek az első, melengető napsugarak. Velük együtt pedig itt vannak a hívogató, tavaszi trendek is!

Fehér blézer

A fehér blézer egy olyan univerzális darab, aminek ott a helye a gardróbodban. Egyszerre elegáns, kifinomult, nőies, de lehet sportos hatású és persze külön ki kell emelnünk a sokoldalúságát: jól passzol a nadrághoz, de még a szoknyákhoz, ruhákhoz is. Egyszerűségének köszönhetően nyugodtan kombinálhatod élénk színekkel, akár mintákkal, vagy eltérő textúrákkal, anyagokkal. 

Sportos, átmeneti dzseki

Az idei évben nagy szerep jut nem csupán a kényelmesen nőies, hanem a kifejezetten sportos irányvonalnak. A melegítő már nem kizárólag boltba járós szett lehet és kényelmes otthoni viselet, hanem akár trendi, utcai szett. Ha ez a stílus távol áll tőled, akkor maradhatsz a kényelmes, csinos, de mégis kicsit sportos összeállításoknál is, amiknek az alapja minden esetben egy lapos cipő és egy átmeneti dzseki.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást